Fjordvejen 39, Kollund, 6340 Kruså

222 m2 villa

Kontant 3.750.000 kr.

Flot og rummelig ejendom med en velanlagt, nem have


Pragtfuld beliggenhed med udsigt til Flensborg Fjord

Med udsigt til Flensborg Fjord og den skønne omkringliggende natur har denne flotte rødstensvilla en beliggenhed, der er få forundt. Ud over den skønne placering og pragtfulde udsigt, er der fra jeres kommende hjem kun ti minutters gang til den lokale strand, mens turen til den nærliggende skov kan klares til fods på få minutter. Er der ambitiøse vandrere i familien, kan I følge Gendarmstien mod vest, for at ende under trætoppene i den dejlige Kollund Skov - turen hertil kan klares på cykel på godt og vel ti minutter.
Også de øvrige fornødenheder som binder hverdagen sammen, når I nemt fra boligen, idet både skole, børnepasning og indkøb findes i bekvem afstand fra matriklen.
Husets flotte røde tegltag er af nyere dato, og ud over det fine springvand foran ejendommen, får I her en bolig, der er både rummelig og charmerende.
Stueplan rummer et velindrettet og hyggeligt køkkenalrum, der er indrettet med mørke elementer, granitbordplader og en finurlig, integreret vinreol bag døren. Herfra er der udgang til ejendommens skønne udestue samt adgang til den dejlige store og lyse opholdsstue med plads til familiehygge og gode venners lag.
I får også en dejlig tv-stue med sydvestvendte terrassedøre samt et godt gæste- eller børneværelse med nem adgang til bad med brus. I husets modsatte ende venter endnu et badeværelse - dette er stort, lækkert og med hjørnebadekar.
Fra stueetagens mellemgang leder trappen jer til førstesal, hvor der venter to gode, lyse børneværelser samt toilet. Derudover får I et pragtfuldt soveværelse med plads til såvel sofaarrangement, tv samt en King Size dobbeltseng under loftets fine roset og stukkatur. Fra forældreafsnittet er der ydermere udgang til en skøn, sydvestvendt altan.
Underetagen byder på trapperum, et godt bryggers med plads til vaskefaciliteter samt badeværelse med brus. Dertil kontor samt tre gode disp. rum i boligkvalitet.
Udendørs er haven nem at holde pæn. I kan glæde jer over det store, hyggelige terrasseområde bag ejendommen, hvor der er god plads til det helt store grillarrangement samt hyggestunder med familie og venner. Plæne med fontæne og plads til leg finder I på husets forside og ved den sydvestvendte gavl. Desuden er der plads til parkering af flere biler i indkørslen.
Ejendommen rummer endvidere et godt anneks.

10Antal rum
2005Ombygget
5Antal toiletter
1373 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.171 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,594 / 17.176 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045