Fjordvejen 110, Sønderhav, 6340 Kruså

228 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Liebhaver ejendom med pragtfuld beliggenhed ned til Flensborg Fjord


Sønderhav

Velkommen til Fjordvejen 110 - en unik perle af en ejendom som fremstår med en flot statur som senest er blevet optimeret med nyt engoberet tegl tag i 2020, nyere vinduer og døre i træ samt nymalet facade i 2021.
Beliggenheden er et kapitel for sig, ejendommen er beliggende på vandsiden med matriklen helt ned til Flensborg Fjord. Skøn, ugeneret og med en fantastisk udsigt der sjælden findes bedre. Ord kan ikke beskrive dette bedre end billeder. Der kan ikke sættes en finger på beliggenheden!
Ude og inde er der en ugeneret og temmelig formidabel udsigt til Flensborg Fjord. Her kan man tage en dukkert i vandet efter en lang arbejdsdag eller måske et tidligt morgendyp. 

Køber får muligheden for at sætte sig eget og personlige præg på den indvendige ombygning og modernisering. Der er gode muligheder for at optimere husets inddeling og samtidig forbinde opholdsrum og køkkenalrum med en stor terrasse foran huset lige ud mod vandet. 

Der er i huset en skøn og æstetisk atmosfære, der bliver suppleret af store lyse rum, hvor der er højt til loftet. Indrettet i stueplan med et arbejdskøkken med pænt og velpasset skabsinventar, 3 store sammenhængende stuer med gulvklinker i tegl med gulvvarme, udsigten til Flensborg Fjord med Okse Øerne og Sandwig i baggrunden danner en flot helhed. I forlængelse af den ene stue er der udgang til haven. Badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, bruseniche samt håndklædetørrer. Bryggers med adgang til et værelse/disponibelt rum. 
1.salen er ligeledes stor og rummelig, indeholdende soveværelse og 3 børneværelser. Herudover baderum og toilet.    

Køber kan med andre ord få plads til hele familien på de i alt 228 m2 bolig. 

Sidst men ikke mindst skal nærheden til skøn natur og skov, Kollund Skole samt Benniksgård Golfbane fremhæves - der er ligeledes nem adgang til hele grænseregionen, E45 samt skønne Flensborg by der byder på alt fra indkøb til skønne restauranter og caféer. 

Fristet? Kontakt home for mere info og aftale om besigtigelse på 7462 4045.  
10Antal rum
1912Byggeår
2Antal toiletter
1098 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.314 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,159 / 19.216 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045