Fjordvej 40, Strandhuse, 6000 Kolding

208 m2 villa

Kontant 15.000.000 kr.

Rummelig villa i første fjordrække


Solrig have og fantastisk udsigt

Drømmer I om at bo i første række til vandet, er denne spændende og rummelige villa på Fjordvej i Kolding måske jeres næste hjem. Grunden ligger direkte ned til Kolding Fjord, og fra både boligen og de solrige terrasser kan I nyde den fantastiske udsigt over vandet. Ejendommen ligger desuden i et familievenligt område med kort afstand til alle dagligdagens bekvemmeligheder og få minutters kørsel til motorvejsafkørslen ved Kolding Ø.
Villaen daterer sig tilbage til 1957 og er opført i en elegant og stilfuld arkitektur med valmtag og fine facadedetaljer. Boligen trænger sine steder til en opdatering. Til gengæld får I en enestående mulighed for at sætte jeres helt eget præg på materialevalg og finish. Plads kommer I næppe til at mangle. Villaen rummer 208 m2 bolig fordelt på stueplan og førstesal, og hertil kommer 60 m2 i kælderplan. Villaen ligger på en 1.694 m2 grund med en dejlig have, der skråner ned mod vandkanten. Der er flere hyggelige terrassemiljøer, hvor I kan nyde solen og de fredfyldte omgivelser – samt ikke mindst udsigten.
Villaen byder i stueplan velkommen i en præsentabel hall med videre forbindelse til det flotte stuemiljø – store sammenhængende opholdsrum med dejligt indfaldslys og en herskabelig stemning. Desuden er der i stueplan et køkken af ældre dato, to værelser, et badeværelse og et gæstetoilet. På førstesalen er der et stort soveværelse og masser af spændende udnyttelsesmuligheder. Endelig er der i kælderen et badeværelse, et viktualierum og gode disponible rum.
Beliggenheden direkte til fjorden giver jer en helt uforlignelig og uhindret udsigt til skibstrafikken til og fra Koldings lystbådehavne, og I får fint kig til Rebæks skovklædte bakker. Ejendommens sydvendte orientering sørger desuden for optimale solforhold, og vendes blikket mod vest, kan Koldings skyline skimtes i fjordens bund.
Med adresse her er der hverken langt til byens tilbud eller naturens ro, og det hele kan nås til fods eller på cykel. I kommer til at bo tæt på skole samt indkøbsmuligheder, specialbutikker og daginstitution. Der er desuden kort gåafstand til Trapholt Museum.
Ring og bestil en fremvisning.
1957
Byggeår
5
Antal rum
3
Antal badeværelser
1694 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

15.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

19.921 kr.

Udbetaling

750.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

91,396 / 71.598 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33