Ferskenvej 71, 9000 Aalborg

177 m2 villa

Kontant 5.745.000 kr.

HASSERIS - Nybygget kvalitetsvilla fra 2022


Beliggende på en lukket vej

Velkommen til Ferskenvej 71! En helt nybygget villa med lys og rummelig indretning. Villaen er opført af HusCompagniet i 2022, hvor alt fremstår flot og 100 % indflytningsklart.

Villaen byder på glatte hvide vægge og lofter, herunder akustik loft i det højloftede, fantastiske køkken-alrum med en loftshøjde på hele 3,40 meter. Gulvene er overalt belagt med enten store klinker eller flotte lyse gulve fra Garant, ligesom hele huset byder på gulvvarme. Ydermere kan bl.a. nævnes Nilan ventilationsanlæg, centralstøvsuger, spotsbelysning, lysdæmpere mv..
I villaen bydes du indenfor i den rummelig entré, som føre dig videre ind til 2 store værelser med indbygget skabe, badeværelse samt bryggers. Husets hjerte er uden tvivl det store køkken-alrum, der med sit fantastiske lysindfald fra store gulv-til-loft vinduer og ekstraordinære loftshøjde giver en skøn rumfornemmelse. Et flot, stilrent HTH køkken i hvide elementer, tilsat en kvalitets kompositbordplade og alt i hårde hvidevarer, herunder vinkøleskab og espressomaskine. Herfra er der udgang til villaens vestvendte terrasse, hvor solen kan nydes.
Stuen finder du i forlængelse af køkken-alrummet, blot adskilt af flot, opmuret biopejs - opført i samme smukke sten, som husets facade.
Til sidst rummer villaen 2 yderligere værelser - et stort værelse/kontor samt et stort soveværelse med skabsvæg og med adgang til eget, privat badeværelse.
Til villaen er der findes en stor integreret carport, samt et depotrum til diverse opbevaring.
Udvendigt byder ejendommen på den flotte facadesten 'Unika Alexandria', som sammen med de store sorte træ/alu vinduer fra Rationel og det sorte tagpap med zinkinddækninger skaber et flot, moderne udtryk. Hertil kan nævnes flot ny belægning rundt om huset, som ligeledes skaber et skønt terrassemiljø samt stor indkørsel.
Villaen er velbeliggende i attraktiv nyere udstykning i Hasseris, som byder på flotte nyere ejendomme, primært beboet af børnefamilier. Ejendommen er ligeledes beliggende på lukket vej med udgang til grønt område, så der er trygge omgivelser for både store og små.
Du befinder dig tæt på Hasseris Bymidte, Gl. Hasseris Skole og KFUM og dermed også tæt på alle hverdagens nødvendigheder.

Ring allerede idag på 98 18 62 00 for en fremvisning!
5Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.344 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,966 / 26.266 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Hjortlund
home Aalborg - Hasseris

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

peterh@home.dk

98 18 62 00

98 18 62 00