Farup Kirkevej 35, Kirkeby, 6760 Ribe

213 m2 villa

Kontant 1.298.000 kr.

Pragtfuld ejendom med den mest idylliske beliggenhed!


Stort stuehus, parklignende have og garage med plads til den pladskrævende hobby!

Kære boligsøgende! Hvis du/I er på jagt efter det oplagte hjem, som både kan danne ramme om det perfekte familieliv samt den pladskrævende hobby - og samtidig er placeret på den mest idylliske beliggenhed, så stopper jagten her! 

hos home Ribe har vi nemlig nu fornøjelsen af, at kunne præsentere denne ejendom på Farup Kirkevej 35! Ejendommen er beliggende i ganske kort afstand til hhv. Ribe bys charmerede og pulserende handels- og kulturliv og den smukke natur ved og omkring Nationalpark Vadehavet. 

I bydes velkommen indenfor i en charmerende bolig på 213 kvm., som fordeler sig ud på to plan. Stueplan er kendetegnet ved hovedsageligt at fungere som opholdsmiljøet i form af både flot og stort køkken/alrum og en stor vinkelstue med plads til både spisebord og sofagruppe. Her er desuden to værelser, et badeværelse, bag- og forgang samt teknikrum. 

På førstesalen får man hele tre virkeligt gode værelser - et af dem med udgang til svalegang. Derudover er der også her et badeværelse. Desuden har man mulighed for at udvide boligarealet ved at udnytte det disponible rum og fx lave yderligere et eller to værelser. 

Ejendommen udendørsareal er et kapitel for sig. Foruden den store, parklignende have med et kuperet terræn og skønne solkroge, terrasser og andre gode opholdsarealer, kommer man her til at bo med den flotteste udsigt til byens kirke! 

Her er også mulighed for at have en pladskrævende hobby eller være vært for den store familiefest, da ejendommen også råder over en 97 kvm. stor garage med højt til loftet mv.! 

Alt i alt en helt igennem skøn ejendom, der må og skal opleves på en fremvisning. Kontakt os allerede i dag på 7542 4800 for en fremvisning - vi sidder klar alle ugens 7 dage. 
7Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
1290 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.366 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,571 / 6.015 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Littau Christiansen
home Ribe

Salg og vurdering

slch@home.dk

75424800

75424800