Færgegaardsvej 2, 4760 Vordingborg

276 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Flot istandsat herskabelig bolig, bl.a. nyt skifertag i 2021 og gennemtænkt renovering


Særdeles god beliggenhed med udsigt til Gåsetårnet, vandet og lystbådehavnen m.m.

Med en af byens bedste placeringer, får I nu mulighed for at bo rigtigt skønt og centralt i Vordingborg, med nem adgang til lystbådehavnen, byens butikker, spisesteder og ikke mindst folkeskole, daginstitutioner, Rudolf Steiners privat skole samt handelsskole/gymnasium m.m.

Ejendommen, som nuværende ejer har foretaget en meget flot og vellykket renovering af, er indrettet med en flot og stor hall med en lige så flot trappe til førstesalen. Herfra er der adgang til den store opholdsstue på næsten 45 m². For enden af opholdsstuen er der et panoramaudsigt fra Gåsetårnet og ned til lystbådehavnen og vandet. I den anden ende af stuen er der en gammel og meget unik svensk porcelænsovn, som er med til at give rummet stil og charme. 
Der er naturligvis også en fin spisestue, som ligger i forlængelse af det store køkken. Spisestuen rummer plads til hele familien og jeres gæster. 
Køkkenet, som er lige så stor som spisestuen, er indrettet med masser af skabs- og bordplads samt en fin køkkenø midt i køkkenet, som er med til at give masser af plads til at tilberede den perfekte middag. Fra køkkenet er der udgang til en stor og sydvendt træterrasse med en stor markise. 

I stueplan er der yderligere et stort værelse, som pt er indrettet som et kombineret bibliotek og hjemmearbejdsplads. Ligesom i de andre rum i stueplan, er der højt til loftet, hvilket er med til at give rummet et flot udtryk og gør det til et fedt arbejdsrum.
I samme ende af huset er der et gæstetoilet samt et yderligere værelse/kammer, 

Førstesalen er indrettet med et flot soveværelse med udgang til en skøn tagterrasse, hvorfra man har en endnu flottere udsigt til vandet og hele området omkring slotsruinerne med voldgravene. I forbindelse med soveværelset er der et godt walk-in closet. Som noget helt særligt og en ret spændende ide, er der åbent til en del af badeværelse fra soveværelse, således at badekaret er i samme rum. Den sidste del af badeværelset er med dør fra soveværelset, og her er der en stor bruseniche samt toilet. Førstesalen rummer tre yderligere værelser samt et ekstra badeværelse med bruseniche. Der er gulvvarme i begge badeværelserne. 
Kælderen til ejendommen indeholder fyrrum/vaskerum, et opbevaringsrum samt et godt viktualierum/fadebur. Fra kælderen er der også udgang til haven. 

Haven er flot anlagt bl.a. med en stor blodbøg, en yderligere udsigts terrasse m.m.. Endvidere er der flere udhuse, en carport samt ekstra god plads i den flotte indkørsel til flere biler.  
8Antal rum
1978Ombygget
3Antal toiletter
2392 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.748 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,444 / 21.428 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Emanuelsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler & Valuar, Indehaver, Køberrådgiver

thema@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95