Fåborgvej 35, Glamsdalen, 5620 Glamsbjerg

143 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Karakterfyldt rødstensvilla i Glamsbjerg


Rummelig bolig med en utrolig smuk have på alle tider af året

På Fåborgvej 35 ligger denne 143 kvadratmeter store rødstensvilla, som er løbende vedligeholdt med udgangspunkt i husets oprindelige stil. Når I ankommer til adressen, bliver I budt velkommen af en klassisk rødstensfacade og hvide sprossevinduer. Her er indkørsel med plads til bilen, og selve boligen er opdateret med fibernet, fjernvarme og separation af regn- og spildevand. Taget er fra 2003, og vinduerne ud mod vejen er ligeledes udskiftet.
Indenfor venter jer et hjem i halvandet plan. Stueetagen byder på to lyse stuer en suite med oprindelige trægulve samt en brændeovn, hvor I kan indrette jer med klassisk spisestue og dagligstue i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er ligeledes nydeligt med plads til en morgenmadskrog for enden. Badeværelset ligger også på denne etage sammen med et stort bryggers og to disponible rum, der kan danne rammerne om mange forskellige funktioner.
På første sal finder I tre værelser i forskellige størrelser samt et loftsrum, der kan inddrages til disponibelt rum alt efter, hvilke behov I har.
Rundt om huset er der en smuk og ugeneret have, med flot beplantning og frugttræer, der forandrer sig hele året rundt samt flere hyggelige opholdssteder inklusiv en sydvendt fliseterrasse. I drivhuset er der flere sjældne plantearter, som I kan opdage i fællesskab.
Med adresse her bliver I en del af et familievenligt nabolag, og I vil være i gåafstand til alt det, I skal bruge i det daglige. Skole og daginstitution er således få hundrede meter fra boligen, og I vil heller ikke have langt til nærmeste indkøbsmulighed eller den lokale svømmehal. Bagudgangen fra Bakkevej giver et godt og trygt udsyn til at færdes i trafikken for store og små. Der er busstoppested tæt på huset, og Odense kan I køre til på lidt over en halv time.
5Antal rum
1922Byggeår
1289 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.380 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,257 / 4.155 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070