Eskemosegårds Alle 22, 3460 Birkerød

176 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

På eftertragtede Eskemosegårds Alle


Indflytningsklar familievilla på attraktiv beliggenhed med kort afstand til Sjælsø

Velkommen til denne skønne familievilla beliggende på en lille fredelig villavej

Her er beliggenheden helt i top på lille lukket villavej hvor man kommer hinanden ved. 
På den rolige og fredelige beliggenhed er der få minutters gang til grønne områder ved Sjælsø og Eskemose Skov. Derudover er der kort afstand til både vuggestue, børnehave og Rude Skov-skolen samt Sjælsøskolen. Med stisystemer er der nem og sikker adgang for børnene til skole. 

Villaen er en charmerende 2-plan villa, der oprindeligt blev bygget i 1959 med et karakteristisk rødt tegltag og en idyllisk facade af gyldent træ. I 2002 gennemgik huset en omfattende ombygning, hvor der blev tilføjet en ekstra etage, som giver endnu mere plads og funktionalitet til hjemmet. Til huset hører en stor dobbelt carport med to tilhørende skure til opbevaring. 

Indenfor bliver du mødt af en rummelig entre, der byder dig velkommen. Herfra åbner huset sig op, og tilbyder adgang til husets moderne køkken alrum der fører dig videre ud til den lyse og rummelige stue, hvor store vinduer giver udsigt til den indbydende terrasse. I stueetagen finder du endvidere et lyst badeværelse samt to fine soveværelser. 

På 2. sal er det imponerende repos med masser af lys og en god loftshøjde. 2. sal byder foruden repos på tre velindrettede soveværelser, hvoraf det ene byder på 2 franske altaner. 
Derudover et stort badeværelse. 

Den charmerende have og terrasse byder på sol det meste af dagen samt ren ro og idyl. Haven er meget vedligeholdt med charmerende kroge og farverige blomster samt en ekstra hyggelig træterrasse. 


7Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
911 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.573 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,035 / 32.701 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Hulgard
home Birkerød

Indehaver

hulgard@home.dk

45816000

45816000