Esbern Snares Vej 3, 2960 Rungsted Kyst

218 m2 villa

Kontant 7.295.000 kr.

Fantastisk villa på hele 258 m2 med suveræn beliggenhed - Rungsted Kyst


"..huset har været langtidsudlejet og sælges seriøst først nu"...

Midt i skønne Rungsted ligger denne dejlige villa på hele 258 m2 - heraf de 218 m2 godkendt til beboelse og de resterende 40 m2 i den gode højloftede kælder.

Ejendommen er højt beliggende og er helt ugenert, inde som ude.

Indeholder: stor skøn entré, flot gæstetoilet, bryggers med egen indgang og indbyggede skabe, separat børneafdeling med stort badeværelse, to store soveværelser samt stor lækker walk in garderobe. 

Herudover er der forældreafdeling med stort master bedroom samt adgang til et lækkert badeværelse.

Endvidere er der et pænt lyst køkken i åben forbindelse med spisestue med pejs, hvor der er glas i skorstenen således man kan nyde lyset fra ilden i både spisestuen og den utroligt lækre tilbyggede dagligstue med loft til kip og store glaspartier hele vejen rundt ud mod haven. I denne afdeling kan der snildt etableres et ekstra værelse hvis behovet herfor er til stede. Udover alt dette er der trappe i spisestuen ned til den super skønne kælder - der også har egen indgang udefra. Her er utallige anvendelsesmuligheder, f.eks. teenageafdeling, hjemmebiograf eller kontor? Der er desuden et godt opbevaringsrum samt en fin og meget rummelig vinkælder.

Udvendigt er der den nemmeste og skønneste samt helt ugenerte have - her skal kun slås græs evt. med robot som medhjælper, hvis dagene mest handler om at hygge sig når man kommer hjem fra arbejde og have masser af tid med familien, så er dette perfekt! 

Sælger har fået anlagt store, hyggelige træterrasse på begge sider af huset, så man kan flytte sig rundt efter vind og vejr - sætter du en markise eller nogle store parasoller op er det som en hel ekstra stue om sommeren. Der er stor dobbelt indkørsel samt en flot anlagt indgang.

Beliggenheden på den lukkede vej er helt suveræn, her kan børnene lege frit på vejen og her er ingen gennemkørsel eller anden trafik i nærheden. Området er også suverænt; her er gå-/cykelafstand til skoler, indkøb, kystbane station, skoven samt Rungsted havn med dens sydlandske miljø og hyggelige restauranter.
Løgstrup & Thomsen byder velkommen til en skøn boligoplevelse!
Ring til os for en visning på tlf.: 49 21 49 21
4Antal rum
2009Ombygget
3Antal toiletter
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.013 kr.

Udbetaling

365.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,919 / 34.067 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21