Enghavevej 11, 9631 Gedsted

84 m2 villa

Kontant 349.000 kr.

Velkommen til denne charmerende rødstensvilla!


Velholdt og godt beliggende i Gedsted!

Ejendommen er udlejet.
Vi har glæden af at præsentere denne velholdte rødstensvilla beliggende på Enghavevej 11, Gedsted.

Villaen strækker sig over tre etager og tilbyder en god beliggenhed med en dejlig kig over Limfjorden. Fra soveværelset vil man nemt kunne åbne dørene til den franske altan, og nyde kigget til fjorden med en god lydbog eller morgenkaffen. 

Stueplanen byder velkommen med en rummelig entré hvor trappen til både 1. sal og kælderen findes. Entreen leder også ind til det velholdte køkkenet, hvor man har bevaret den originale charmerende stil, Det er også her man kommer ind i stuen, hvor der er direkte adgang til en dejlig terrasse, denne er i sig selv et dejligt og skønt udeareal, men det er også her man kan nyde udsigten udover markerne eller blot kigge til din have. Fra køkkenet er der også adgang til husets badeværelset.

På første sal finder du to gode værelser, hvoraf det ene ville være oplagt at lave tilbage til 2. Fra det store soveværelset er der kig til Limfjorden. 1. salen har også et godt repos, som ville kunne benyttes til kontor. 
Kælderen i denne villa byder på disponible rum, og et bryggers der kan tilpasses efter behov. Mulighederne er mange, og du vil have masser af plads til at skabe den funktion, der passer bedst til din livsstil.

Villaen har en god garage, der giver både plads til parkering samt ekstra opbevaringsplads. Haven er super hyggelig og byder på mange hygge kroge, hvor du kan nyde solen eller afslappende stunder med familie og venner. Uanset om du ønsker at dyrke blomster og planter eller lave en grøntsagshave, vil du finde rigelig plads til at udfolde dig og skabe din egen lille oase.

Enghavevej 11 er beliggende i et dejligt nabolag, der byder på fredelige omgivelser og nærhed til naturen. Samtidig er der nem adgang til lokale faciliteter, herunder indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport.
Ejendommen har været udlejet ud af nuværende ejer, hvilket den egner sig meget godt til. Så om du ønsker en dejlig rødstensvilla selv at flytte ind i eller en god udlejningscase, så er ejendommen her bestemt et besøg værd. 
Ring på 98 62 10 20 og hør mere. 
3Antal rum
1976Ombygget
544 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

349.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.023 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,075 / 1.633 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Asbjørn Poulsen
home Aars

Indehaver - Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

peterap@home.dk

98621020

98621020