Ny pris

Engestoftevej 68, Slemminge, 4990 Sakskøbing

210 m2 villa

Kontant 775.000 kr.

For den pladskrævende familie


Stort 1-planshus i Slemminge

Her er der god plads til familien. 

Bo i et roligt landsbymiljø med aktiv og velfungerende beboerforening (Slemminge- Fjelde Beboerforening - se mere på Facebook) 

Huset er klar til overtagelse og har nyere vinduer og udvendige døre, nyere gulvbelægninger, nyere køkken og nyere efterisolering af loftet.

Det er et stort 1-planshus der ligger i et hyggeligt landsbymiljø i Slemminge - indrettet med ikke mindre end 5 værelser. Husets størrelse og de mange værelser gør huset velegnet til stor børnefamilie eller to generationer under samme tag.

Huset er indrettet med: 
Vindfang til fordelingsgang, der giver adgang til værelsesafsnit med 4 værelser - foruden et fællesrum/lille stue med udgang til haven, samt pænt badeværelse med brus og gulvvarme. Endvidere stor vinkelstue, soveværelse med adgang til badeværelse med kar og brus, stort køkken med nyere Designa køkkenelementer og spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til bryggers/fyrrum med udgang og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden god garage med udhus/værkstedsrum.

Huset ligger ikke langt fra hverken Maribo eller Sakskøbing med de faciliteter de byder på med indkøb, restauranter m.m. 

Maribo er områdets Domkirkeby med godt 5700 indbyggere som ligger utroligt skønt ved Naturpark Maribosøerne med unikt fugleliv og skøn natur. Maribo byder endvidere på hyggeligt bymiljø og gode spisesteder. 

Sakskøbing som bl.a. er kendt for sit smilende vandtårn, ligger smukt i bunden af Sakskøbing Fjord. Udover et hyggeligt bymiljø, er det også her du kan opleve frugtfestival, Hotel Saxkjøbing hvor kokken Claus Meyers medfilosofi gennemsyrer menukortet, samt Krenkerup Bryggeri. 

Grundarealet udgør 1086 m2 og grund har en god skærmende beplantning mod vejen. Opvarmes ved oliefyr.
8Antal rum
1975Ombygget
2Antal toiletter
1086 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.324 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,562 / 3.610 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Finn Larsen
home Nysted

Erhvervschef

filar@home.dk

54 84 40 30

54 84 40 30