Enebærvej 7, 6600 Vejen

141 m2 villa

Kontant 1.645.000 kr.

Rummelig familievilla med en central beliggenhed i Vejen


Skøn lukket have med gode terrasser samt god mulighed for værksted/hobbyrum

På en stille og lukket vej, centralt placeret i Vejen, møder I denne charmerende familievilla. Her præsenteres en yderst praktisk planløsning, gode rum med godt lysindfald, en skøn lukket baghave samt kort afstand til byens mange bekvemmeligheder herunder stationen med hyppige togforbindelser til Odense, København og Esbjerg.

Boligen er opført i karakteristiske mursten, i et plan og tilbyder en veludtænkt planløsning. Her får I et flot og funktionelt bryggers med plads til vaskemaskine, overtøj og fodtøj. Derudover finder I et tidløst og velindrettet badeværelse, et smart indrettet køkken og en rummelig stue med adgang til terrasse og have. Boligen er udstyret med et GENVEX for et bedre indeklima og opvarmes med fjernvarme.

Endelig byder huset på hele fire rummelige soveværelser med tilstrækkelig plads til en større familie eller hjemmekontoret. I tilknytning til soveværelserne finder I også et gæstetoilet. Det store antal værelser giver jer mulighed for en fleksibel indretning, der passer til jeres specifikke behov.

Udenfor er der også god plads; her er et rummeligt udhus, der kan anvendes som et værksted, hobbyrum eller hvad I ønsker.

Haven er imponerende, velplanlagt og inkluderer flere charmerende hyggekroge og terrasser, hvor I kan sidde i fuldstændigt privatliv og nyde det udendørs liv i smukke omgivelser.

Hvis I søger en bolig med en central beliggenhed i et godt kvarter, der er klar til indflytning, kunne Enebærvej 7 meget vel være det, I leder efter. 

Vi ser frem til at vise jer boligen!

5Antal rum
2007Ombygget
2Antal toiletter
888 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.374 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,549 / 7.605 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svendk@home.dk

75365300

75365300