Ekkodalen 6, Næsby, 5270 Odense N

130 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Pæn, charmerende og yderst velholdt villa


Rigtig god beliggenhed - tæt på skole, grønne områder og indkøb

Velkommen til Ekkodalen 6. En ejendom der er beliggende på en attraktiv, rolig og børnevenlig adresse i Næsby. Du har kort afstand til Kroggårdsskolen, flere indkøbsmuligheder samt de lokale idrætsforeninger. Man har ligeledes let adgang til de skønne naturomgivelser ved Stavis Ådalen, samt kort afstand til offentlig transport. Fortrækker man at cykle til midtbyen, så tager det kun 15 min og via den nærtliggende Odins bro kommer man nemt til bl.a. Ikea, Bilka og området til det kommende supersygehus.
Den skønne bolig indeholder: entré, nedgang til kælder, pænt og velholdt badeværelse med kar, stort soveværelse, et rummeligt værelse der oprindeligt har været opdelt i to, skønt køkken, dejlig spisestue med vinkel til hyggelig opholdsstue og med direkte udgang til den hyggelige flisebelagte terrasse, der vender mod syd.
Den gode kælder indeholder, fin garage/værksted, fordelingsgang med trappe til boligen, pænt badeværelse med bruseniche, viktualierum/vinkælder, rummeligt disponibelt rum pt. fungerende som gildesal.
Den flotte og idylliske have er primært anlagt med græs, urtehave, højbede skønne frugttræer samt valnøddetræ, drivhus, hyggelige kroge og en dejlig solrig terrasse.
Til ejendommen hører en carport samt indkørsel til garagen.

Boligen fremstår yderst velholdt og henvender sig til familien der ønsker at bo centralt i Næsby på børnevenlig vej og i en ejendom der udstråler charme.
Kontakt home Odense Nord for evt. fremvisning.

4Antal rum
1965Byggeår
2Antal toiletter
750 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.967 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,267 / 10.588 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Odense Nord

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

66185920

66185920