Ny pris

Ejetoften 17, 4632 Bjæverskov

174 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Opdateret villa med lækkert, åbent opholdsmiljø


Bo børnevenligt i Bjæverskov

En omfattende renovering i 2016 har gjort denne villa til et utroligt lækkert hjem, hvor der har været fokus på at skabe en rød tråd, ligesom kvalitet er tænkt med i materialevalgene. Det åbne opholdsrum blev også etableret i forbindelse med moderniseringen, og her er en af forcerne den lange bordplade i et lækkert betonlook. Samtidig får I tre værelser, mens beliggenheden med stisystem til Skovboskolen og idrætshallen også vil falde i børnefamiliens smag.
Det rolige kvarter er på samme vis ideelt til børnenes opvækst, og det er nemt med alle hverdagsbehov nærved. Skal I handle ind, så kan I cykle, for der er kun lidt over en kilometer til dagligvarebutikker. Til pendleren er der busforbindelser mod Køge, Solrød, Ringsted og Borup samt en kort rute til motorvejen. I vil også sætte pris på den flotte natur i området med Køge Å-stien som et af højdepunkterne.
Da boligen blev opdateret, blev der blandt andet væltet vægge, lagt Berry Alloc-gulv, monteret et fyr, malet lofter samt lagt klinker i bryggers og vindfang, ligesom køkkenet, badeværelset og radiatorerne er fra 2016. Både køkkenet og badeværelset er indrettet med lækkert inventar fra Vordingborg Køkkenet.
Grundplanen med køkken-alrum og stue ud i ét matcher nyere huse, og med tre værelser er der plads til fremtidsplaner. Derudover har I både et badeværelse og et toilet samt et praktisk bryggers med få skridt til carporten.
Udendørs er der etableret hegn i 2019, så hunden kan slippes løs, og I har både en gårdhave, der kan lukkes af, og en skøn terrasse foran stuen. Haven er desuden etableret, så den er nem at holde med græsplæne og et flot højbed med rhododendron og hortensia.
Kom ud og se mulighederne. Book en fremvisning.
5Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
745 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.421 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,579 / 15.635 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13