Egerisvej 4, Kulerup, 4100 Ringsted

168 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende villa i fredelige omgivelser


Med mulighed for at sætte eget præg på førstesalen

Lige nu kan I blive de kommende ejere af denne meget charmerende og idylliske ejendom, som ligger i fredelige omgivelser tæt på Bjæverskov. Der venter jer en god planløsning og masser af plads, og der er endda mulighed for at sætte eget præg på førstesalen. Udenfor er der en anseelig grund og en dejlig have med plads til leg og flere terrasser.
Den idylliske villa præsenterer sig med stråtækt tag og lysegrå trævinduer, og indenfor kan I se frem til en indbydende og lys stue, som i 2007 blev moderniseret med gulvvarme og en brændeovn, der kan hygge om jer på en kold vinterdag. Her er plads til at indrette både spiseareal og et komfortabelt sofahjørne, hvor I kan samles til rare stunder som familie. Videre finder I køkken-alrummet med elementer fra HTH, som har rigeligt med opbevaringsløsninger til alle remedierne, og ved køkkenøen beklædt med dekorative sten er der herlige arbejdsforhold for madlavningen. Der kan ydermere indrettes en spisekrog til det hurtige måltid. Der er også et værelse i stueplan, mens der slutteligt er et badeværelse med brus og et funktionelt bryggers med flere anvendelsesmuligheder.
Førstesalen står lige nu klar til kamp - Det er bare med at smøge ærmerne op og komme i gang. Kun fantasien sætter grænser for, hvor mange værelser, der skal være heroppe, og om I ønsker et eventuelt badeværelse.
Ejendommen byder på et rigt dyreliv med rådyr, hvilket giver en naturskøn og fredelig atmosfære for naturelskere og dyreentusiaster. Sommeren skal nydes i den store have, som er ugeneret og ideel til børnenes mange lege. Har I grønne fingre, kan I gå til værks i køkkenhaven, ligesom der også er mange bærbuske. 


Området er utrolig roligt og børnevenligt, og I finder hverdagens praktikaliteter i form af skole, indkøb, idrætsfaciliteter og daginstitution i Bjæverskov, som kun er fem en halv kilometer væk.
Ejendommen nyder en fremragende beliggenhed i nærheden af de to handelsbyer Køge og Ringsted, som har alle bylivets herligheder. Desuden er det fra ejendommen nemt at komme på motorvejen til København, hvilket giver bekvem adgang til både byliv og pendling.
8Antal rum
1977Ombygget
1631 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.897 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,104 / 6.469 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13