Dyrehaven 14, Brejning, 7080 Børkop

261 m2 villa

Kontant 18.000.000 kr.

Stor liebhaverejendom med udsigt til Vejle Fjord


Spændende grund i grønt, kuperet landskab


Den flotte, funkisinspirerede arkitektur, det eksklusive materialevalg og den smukke udsigt til skov og vand er kun et lille udpluk af de mange kvaliteter, der gør denne ejendom på Dyrehaven 14 i Brejning til et helt enestående eksemplar. Der er tale om en rummelig liebhaverejendom af den virkelig eksklusive slags, og såvel ude som inde byder den på flere lækre detaljer, som kun er de færreste ejendomme forundt.
Liebhavervillaen disponerer over hele 480 etagemeter, og den har en udsøgt placering i et grønt, kuperet terræn med åbne arealer og skov, der grænser helt ned til Vejle Fjord. Den flotte natur omkranser på fineste vis den 1.602 m2 grund, og fra såvel boligen som de store terrasser i forskudte niveauer har I skoven og vandet som et billedskønt bagtæppe, der skifter farve og karakter i takt med årstiden. Ejendommen ligger desuden ugeneret på en stille, lukket vej, og på under ti minutter kan I spadsere til Brejning Lystbådehavn, hvor der også er restaurant og naturlegeplads
Husets strømlinede og harmoniske ydre er kun en forsmag på de herligheder, der venter jer indendøre, hvor de 261 m2 er godkendt til beboelse. Overalt er der valgt materialer fra øverste skuffe, og stilmæssigt er der en rød tråd igennem husets tre niveauer. De store, velplacerede vinduer sørger samtidig for, at lyset og landskabet omkring inviteres helt ind i boligens inderste. Særligt flot er udsigten fra stuen, køkken-alrummet og soveværelset ovenpå. Sidstnævnte er ovenikøbet udstyret med et eksklusivt spabadeværelse, og samtidig har afdelingen udgang til to lækre tagterrasser – én med fjordudsigt og én med jacuzzi.
Med hele 219 m2 er kælderen næsten ligeså rummelig som boligen, og den står da også i samme flotte stand. Etagen er blandt andet udnyttet med et stort selskabslokale, der har indbygget bar og vinrum, så her er rammerne ideelle til gastronomiske oplevelser i godt vennelag. Ligesom de to øvrige etager har kælderen eget badeværelse, og samtidig kan den fremvise en god dobbeltgarage. Afdelingen vil desuden være fin til en teenager eller en au pair.
Vil I selv se nærmere på dette pragtstykke af en ejendom? Så ring på 75 86 88 00 og bestil en fremvisning i dag.
4Antal rum
2008Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

18.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.643 kr.

Udbetaling

900.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

103,044 / 83.777 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00