Christianehøj 118, 2860 Søborg

141 m2 villa

Kontant 8.495.000 kr.

Enestående villa med rummelighed og forskudte plan!


God indretning til f.eks. kombination af bolig/erhverv, delvist udlejning mv.!

I kan begynde tilværelsen med det samme på Christianehøj 118. Den enormt velholdte bungalow, som siden 1936 har været en del af Søborgs gadebillede, stråler nærmest af den perfekte fusion mellem den originale funkischarme og den moderne minimalisme. Familien får i dén grad plads til hverdagen, og det endda på en adresse, hvor I hurtigt skifter villalivet ud med København med S-toget.

Huset byder på et samlet boligareal på 132 veludnyttede kvadratmeter samt en kælder på 83 kvadratmeter, som tilsammen giver grobund for en kompromisløs tilværelse. Planløsningen er tilmed i forskudte plan, hvilket giver enormt meget dynamik og spænding i rumfordelingen, så I med det samme fornemmer husets sjæl, som altså både er venlig og indbydende.

Først og fremmest har I stueplan, der åbner sig op med entré, gangareal og køkkenalrum ud i et samt et lille vaskerum og flere dobbeltdøre direkte ud mod haven. Her er bemærkelsesværdigt højt til loftet i alrummet, der fungerer som et naturligt hjerte, og hvor køkkenets hvide elementer ikke stjæler opmærksomheden fra de diskrete detaljer. En trappe leder herfra videre op mod stuen, der er indrettet i husets fulde bredde med brændeovn og masser af plads, hvorfra der i øvrigt er adgang til to gode værelser og et badeværelse. Dertil kommer kælderen i boligstandard med de tre regulære disponible rum og det store badeværelse med badekar.

Selve haven er både grøn og privat med enkelte gamle træer, som giver skygge til de varme sommerdage. Haven vender dejligt mod syd, hvilket giver sol fra morgen til aften. Her er ingen decideret terrasse, men i stedet bruges græsset som et springbræt til afslapningen, hvilket giver en fantastisk nærhed til naturen.
I den ene retning finder I Søborg Hovedgade, og i den anden retning finder I Kildebakke St. Tilsammen giver det jer alt, I har behov for af butikker, dagligvareindkøb, skoler, institutioner og transport, hvor S-toget leder mod København på under en halv time.
Velkommen.
4Antal rum
2009Ombygget
2Antal toiletter
1156 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.479 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,583 / 39.471 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Søborg - Dyssegård

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18