Centralvej 10A+B, 9982 Ålbæk

303 m2 villa

Kontant 1.775.000 kr.

SKØN BELIGGENHED I ÅLBÆK MIDTBY MED UFORSTYRRET HAVE OG GÅRDMILJØ


Ejendommen byder på mange muligheder enten flere familier, erhverv, udlejning, etc.

EJENDOMMEN
Denne flotte, velholdte og fint renoverede ejendom har mange anvendelsesmuligheder; som fælles bolig for 2 familier, erhverv eller hobby, udlejning, etc. Ejendommen er opdelt i to boligenheder med stor fælles gårdmiljø. Såfremt man ønsker det, kan man sagtens opdele selve grunden, således de to enheder bliver mere adskilt.

INDRETNING
10A
Entré med trappe til 1. sal. Lyst køkken med spiseplads samt udgang til terrasse. Stue med loft til kip og brændeovn. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Erhvervslokale på 24m2 ud til Centralvej med gode vinduespartier og indgang fra vejen. I forlængelse heraf soveværelse med eget badeværelse.
1. sal: Repos indrettet som stue med kvist mod syd. Endvidere to gode værelser.

10B
Stuelejlighed: Entre med garderobeplads. Åbent køkken-alrum og stue. To gode værelser samt bryggers med adgang til badeværelse med niche. Fra bryggerset ligeledes udgang til hyggelig lille terrasse, delvist overdækket.
1. sals lejlighed: Indgang i stueplan med adgang til badeværelse med niche. Trappe til 1. sal med stort åbent køkken-alrum og stue samt et værelse.

OMRÅDE
Den helt centrale del af Ålbæk - Centralvej - er anlagt som en hyggelig lille 'sivevej' med indkøb, butikker og café. Man er således midt i en meget charmerende midtby, hvor alt er indenfor kort afstand.

Ligeledes er det super nemt, at hoppe på toget til Skagen, som kun tager ca. 20min. Cykelturen over Hulsig hede er også oplagt.

Ålbæk er en driftig by med bl.a. REMA1000, Spar, Det Bette Ølhus, Borups delikatesser og café, modebutikker, fiskehandler og charmerende lille havn. Endvidere findes følgende seværdigheder, oplevelser og aktiviteter indenfor en kort radius; Ørnereservatet, Råbjerg Mile, Farm Fun, Golfklubben Hvideklit samt flere velkendte museer i Skagen.
10Antal rum
1983Ombygget
4Antal toiletter
716 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.480 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,262 / 8.105 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666