Carl Roses Vej 2B, Sanddal, 7000 Fredericia

143 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

220 etagemeter fordelt på tre plan med en dobbelt garage på 58 m2


Kort gåafstand til strand.

Dejlig villa med direkte sydvendt have i Sanddal udbydes nu til salg. 
Området er yderst attraktivt da stranden ligger to minutters gang fra ejendommen (Ja vandet kan faktisk komme frem fra adressen, hvis der laves kviste på 1. salen)
Foruden at Lillebælt ligger lige i baghaven, er Sanddal kendt for, at mange beboere benytter sig af Lysebådehavnen, går eller cykler ind til centrum, handler lokalt på butikstorvet med mange indkøbsmuligheder og så er der flere skoler i nærheden samt idrætscenteret. Kort sagt - herfra er man meget centralt placeret og har alle hverdagens fornødenheder inkl. motorvejsnettet indenfor fem minutters kørsel.   

Villaens indretning: Entré som også er fordeling til villaens to øvrige plan. I stueplan findes: Lyst køkken med god skabsplads, adgang til to store stuer hvoraf den ene har udgang til det lukkede gårdmiljø og direkte sydvendt! Der kommer meget lys ind i huset da der er store vinduespartier. 
På 1. salen er der et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, et stort soveværelse (tidligere har det været opdelt i to værelser) og så er der to gode børneværelser med kig til haven. 
Endelig råder kælderen over tre disponible rum og endnu et badeværelse og udgang til forhaven.

Der er en stor dobbelt lukket garage som nærmest er opbygget som var det boligstandard, da der er godt isoleret herude. Garagen egner sig bestemt til en håndværker der mangler lagerplads, veteranbilsamleren, en familie der har brug for plads til hobbies og meget meget mere. 
Foruden den store garage er der i dag også en mindre garage som i dag benyttes til opbevaring. 

Haven er yderst nem at holde og har sol fra tidlig morgenstund til sen aften - her er tale om en fantastisk beliggenhed! 


Lyder denne bolig spændende? Så kontakt home på tlf. 75 93 02 66   
4Antal rum
1935Byggeår
716 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.132 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,505 / 9.162 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Thode Wilkens Rasmussen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

srasmu@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66