Byvej 16, Ballum, 6261 Bredebro

134 m2 villa

Kontant 445.000 kr.

Charmerende byhus i rolige Husum-Ballum


- Beliggende som nabo til Vadehavet, der er på UNESCO's verdensarvsliste!

I rolige Husum-Ballum finder du denne charmerende perle. Villaen ligger i smukke omgivelser, og som nabo til Vadehavet, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Yderligere ligger villaen i gåafstand til institution, restauration og offentligt transport, og med blot 13 km til Bredebro er du også tæt på skole. Værd at nævne er, at villaen ligger under 20 km fra Rømø, hvilket giver mulighed for nemt at komme til Nordeuropas største badestrand inden for kort tid.
Det stærke lokalsamfund i Ballum skal fremhæves, hvor byens borgere både arrangerer byfest og diverse andre fællesarrangementer. 

Huset er opført i 1958 og rummer et samlet boligareal på 134 kvm. Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, skiffereternittag og plastvinduer. Huset opvarmes med fyringsgasolie, som suppleres med en luft til luft varmepumpe. 

Indvendigt byder boligen på en nydelig entré, som fører videre til en rumlig fordeler gang, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj mm. Husets to stuer er rumlige, lyse og venlige indrettede, og ligger praktisk i forlængelse af hinanden, kun adskilt af en pæn skydedør. Stuerne er med lysegrå gulvtæpper og trælofter. Badeværelset står originalt med velholdt lyst miljø bruseniche samt gulvvarme. Køkkenet har et charmerende vinylgulv, der spiller godt ind til det originale køkkenmiljø, som er generelt godt holdt. Køkkenet er velindrettet, så du både har god arbejdsplads til madlavningen, og plads til et spisebord, hvor familien kan sidde og nyde maden sammen. Husets to værelser har en god størrelse, og er med trægulv, og indrettet med indbyggede skabe, så man ikke behøver at gå på kompromis med opbevaringspladsen. 
Kælderen er med flere disponible rum, hvor der er rig mulighed for opbevaringsplads og etablering af vaskefaciliteter. Desuden er der fyrrerum i kælderen, hvor fyret er placeret. Fra kælderen er der mulighed for at tilgå den 19 kvm store garage, hvor din bil med fordel kan parkeres. 

Udvendigt finder du en 824 kvm stor grund, som primært er udlagt i græs, med enkelte træer, bede og buske. 

Tøv ikke med at kontakte home Tønder for en fremvisning på: 7472 6270. 
Ses vi? Det håber jeg virkeligt vi gør! 

4Antal rum
1958Byggeår
824 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

914 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,669 / 2.121 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270