Byleddet 2B, 8220 Brabrand

108 m2 villa

Kontant 3.198.000 kr.

BRABRAND - Engdalskolens distrikt


Flot renoveret villa med 158 m2 i 3 plan og en god beliggenhed med dyb, sydvendt have!

home byder velkommen til denne flot renoverede 3-plans villa med 158 m2 i 3 gode og anvendelige plan! En skøn og indflytningsklar bolig med bl.a. en dejlig syd-orienteret have og særdeles gode samt anvendelige kvadratmeter i husets 3 plan. Her får I en smuk bolig i natursmukke omgivelser kun få hundrede meter til Brabrand Sø og Årslev Engsø. Et rigtig godt villakøb i et attraktivt område i Aarhus Kommune med et velrenommeret skoledistrikt!
I kører ind til den dejlige boligoplevelse via den rolige og blinde vej, Byleddet. Her får I et omfattende renoveret og moderniseret hus med bl.a. nyere tag, de fleste vinduer, facade, køkken, badeværelse, gulve, vægge, lofter, terrasse, have mv.
I sin planløsning består boligen af: Rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Fantastisk åbent køkken-/alrum med flot og indbydende køkken og megen opbevaringsplads. Her god plads til spiseafsnit og mange gæster samt stor hyggelig TV-/sofakrog – og generelt et skønt lysindfald. Herfra videre udgang til den hyggelige og private terrasse samt have. Derudover rummeligt og flot badeværelse med toilet, vask og bruseniche.
Der er trappeopgang til 1. salen, hvor I har 3 regulære værelser og et toilet. En vidunderlig udsigt fra flere af rummene! Og stigeopgang til ”loft”.
I den gode og særdeles anvendelige underetage har I gode muligheder for opbevaring, værksted, vaskefaciliteter osv.
Der er også indkørsel til huset fra Silkeborgvej, som dog med fordel kunne lukkes af for at skabe en helt privat og aflukket have.
Området kan betegnes som godt og trygt i blindt boligkvarter, som består af imødekommende og rare naboer. Her får I gode omgivelser med nærtliggende grønne arealer samt legeplads, der giver eventuelle børn mulighed for spil og leg i skønne omgivelser! Alt i alt et flot moderniseret hus, og en sjældent udbudt mulighed på en attraktiv beliggenhed i kort afstand til Engdalskolen, søer og ét af Aarhus smukkeste naturområder med gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport og meget mere!
home inviterer inden for!

4Antal rum
1900Byggeår
3Antal toiletter
703 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.319 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,453 / 14.859 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700