Burgårdevej 14, Vinding, 8654 Bryrup

104 m2 villa

Kontant 850.000 kr.

Billigt hus med 95 kvm værksted/hobbyrum


Burgårdevej 14 - Vinding

Velkommen til denne mindre villa, beliggende i den hyggelige landsby Vinding, med et godt sammenhold og et aktivt foreningsliv omkring forsamlingshuset. Vinding er ideelt placeret mellem Bryrup og Brædstrup og naturstien passerer gennem byen tæt på ejendommen.
Denne ejendom, med gulvvarme i hele stueetagen, er løbende vedligeholdt og fremtræder indflytningsklar, perfekt til dig, der søger et hyggeligt hjem i rolige omgivelser.

Indretning:
Når du træder ind i villaen, mødes du af en indbydende entré med trappeopgang til 1. sal. Fra entréen er der adgang til et lyst og rummeligt køkken-alrum med direkte udgang til en skøn terrasse, hvor du kan nyde din morgenkaffe eller aftensmad under åben himmel. Den tilstødende stue indbyder til afslapning og hyggelige stunder med familie og venner.
På 1. sal finder du en repos, der fører til et stort soveværelse samt et ekstra værelse, som kan bruges som børneværelse, kontor eller gæsteværelse.
Ejendommen byder desuden på et imponerende værksted/hobbyrum på hele 94 kvm med god loftshøjde, hvilket giver rig mulighed for diverse projekter, opbevaring eller hobbyaktiviteter.
Denne villa er den perfekte kombination af komfort, funktionalitet og charme, og den er klar til at danne rammen om dit nye hjem i idylliske Vinding. Kom og oplev denne perle – måske er det lige præcis her, du skal bo.

Der er mulighed for at tilkøbe en garage på 51 kvm.
5Antal rum
2003Ombygget
583 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.242 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,974 / 3.956 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Brædstrup-Østbirk

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

70602112

70602112