Buen 26, Stubbæk, 6200 Aabenraa

172 m2 villa

Kontant 1.445.000 kr.

Pæn og indflytningsklar villa i Stubbæk


God placering på lukket villavej

I et roligt og ugeneret område direkte op til et mindre skovområde i Stubbæk, ligger denne villa, som nu kan blive jeres næste hjem. Boligen er i pæn og indflytningsklar stand og byder på 172 m2 fordelt over ét plan.
Ejendommen præsenterer sig nydelig med lys facade, der prydes af hvide vinduesrammer og mørkt tag. Ved ankomst parkeres bilen i den integrerede carport, og efterfølgende bevæger I jer indenfor, hvor entréen åbner op til hjemmets fire værelser, der alle har fornuftige størrelser. Sammen med værelserne finder I også et badeværelse samt et gæstetoilet. I modsatte del af boligen er der et praktisk bryggers, mens I til sidst får glæde af det samlede opholdsrum, hvor køkkenet og stuen er i åben forbindelse. Køkkenet fremtræder nydeligt med hvide fronter, der toppes af en mørk bordplade, hvilket skaber et stilrent udtryk. I den rummelige stue sørger de mange, brede vinduespartier for et fantastisk lysindfald, og der er ligeledes flere indretningsmuligheder til spisebordet og sofagruppen, ligesom der også er en stemningsskabende pejs.
Udenfor får I fornøjelsen af en hyggelig og vedligeholdelsesnem matrikel, hvor I kan opholde jer på den skønne og solrige terrasse, som er delvist overdækket, så I selv i de sene timer kan sidde udendørs. Foruden terrassen byder haven på græsplæne med let beplantning.
Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse på Buen 26 bliver bosat i et godt område, hvor både Stubbæk Skole og daginstitution nås i en radius af halvanden kilometer, mens der blot er en kort køretur til indkøbsmuligheder. Vil I bruge tiden udendørs, ligger Stubbæk Skov blot en hurtig cykeltur væk.
Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.
5Antal rum
1997Ombygget
2Antal toiletter
827 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.606 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,392 / 6.672 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045