Ny pris

Brunbjergparken 84, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

242 m2 villa

Kontant 2.625.000 kr.

Rummelig familievilla i Løjt Kirkeby


Med fem værelser og god plads til børnefamilien

På en lukket vej ikke langt fra hverdagens behov står dette charmerende hus med en god atmosfære klar til at modtage en ny familie. Boligen strækker sig over ét plan, hvor I får separate værelsesafdelinger til børn og voksne foruden et stort opholdsmiljø med køkken-alrum i forbindelse med stuen. Udenfor venter dejlige terrasseområder og en nem have. Velkommen til.
Ejendommen fra 2007 præsenterer sig med en rød facade, hvide vinduesrammer og sort tag med solceller samt solfangeranlæg til varmt vand. Huset er velisoleret (Energimærke A10) og der kan fremhæves et meget lavt varmeforbrug idet ejendommen opvarmes med en masseovn samt varmepumpe/genvex-anlæg, og der er ydermere et udhus samt en dobbelt carport på den 1.207 kvm store grund.
Indenfor venter jer skønne rammer om samværet, da I får god plads til at samle familien på tværs af hverdagens aktiviteter i køkken-alrummet i forbindelse med stuen. Køkkenet er pænt med lyse, udskårne fronter, og øen i midten af rummet gør det let at være fælles om madlavningen. Nærved arrangerer I spisebordet, og videre udfolder stuen sig, hvor de bløde møbler indrettes til hyggelige stunder.
Forældrene kan få et privat afsnit med walk-in-closet og badeværelse en suite med sauna. Fra opholdsmiljøet har I adgang til de resterende fire værelser, der alle fremstår i gode størrelser til børneværelser, hjemmekontor, eller hvad end I ønsker. Her ligger også det andet badeværelse med en muret bruseniche. Afslutningsvis skal I se det praktiske bryggers med plads til vaskefaciliteter, og fra entréen har I direkte adgang til udhuset, der kan anvendes til værksted.
Sommeren tilbringes i den dejlige have med to solrige terrasser, hvor I kan arrangere havesættet og grillen.
I bosætter jer med Løjt Kirkeby Skole, indkøb, daginstitution og Løjt Idrætsanlæg inden for halvanden kilometer, så hverdagen glider let. Omkring ti minutter i bil bringer jer til Aabenraa centrum.
7Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.625.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.929 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,140 / 12.041 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045