Brenderupvej 10, 5464 Brenderup Fyn

197 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Velholdt murermestervilla med 197 m2 indflytningsklar bolig -  kun 5 minutters gang til skole


Hyggelig have med skønt og helt ugeneret terrasse-miljø, hvoraf en stor del er overdækket


Villaen her på Brenderupvej 10 tilbyder jer et hjem, som er lige til at gå til.
Boligen fremstår i flot, lys og indbydende stand med et boligareal på hele 197 m2, og udendørs kan I nyde en lukket og ugeneret have med terrassemiljø og hyggekroge samt en skøn, overdækket terrasse. 

Beliggenheden i Brenderup sikrer jer let adgang til byens 2 skoler og gode pasningstilbud for de yngste familiemedlemmer samt til byens udvalg af indkøbsmuligheder og Brenderup Aktivitetscenter, der med 2 sportshaller, motionscenter og boldbaner m.m. tilbyder et stort udvalg af aktiviteter. 
Desuden er der heller ikke langt til de naturskønne stier i de omkringliggende skove og den dejlige badestrand ved Varbjerg i Båring Vig.
Sidst men ikke mindst er det også værd at bemærke den korte afstand til såvel motorvejen som til områdets øvrige vejnet, hvilket sikrer jer let adgang til områdets større byer. Det tager nemlig blot en halv time at nå Trekantområdet eller centrum af Odense i bil, og skal I til Middelfart, kan turen klares på den halve tid.

Husets stueplan er indrettet med et stort åbent opholdsmiljø med køkken og alrum/stue med store vinduespartier med udgang til terrasse og have samt en hyggelig opholdsstue med brændeovn og en charmerende karnap. Dertil kommer et rummelig bryggers/baggang, entré samt et pænt gæstetoilet og en lille kælder på 6 m2.
På førstesalen finder I boligens badeværelse og derudover et stort, lyst soveværelse med udgang til altan samt 2 gode værelser.
Har man behov for yderligere et værelse, kan dette eventuelt indrettes i en del af stuen.

Herudover carport og parkeringsmuligheder foran huset.

En villa der skal ses og opleves for korrekt bedømmelse.
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
690 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.395 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,516 / 5.965 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010