Boltonvej 23, 2300 København S

136 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

Stor 1-plans gulstensvilla på solrig hjørnegrund på Amager


Eftertragtet kvarter med kort afstand til skole, institutioner m.v.

I et af Amagers mest eftertragtede kvarterer ligger denne gulstensvilla og venter på dens næste ejere. Boligen lokker med et indflytningsklart indre, en lys og rummelig udestue såvel som en ugeneret og solrig hjørnegrund – velkommen til.
Villaens 136 kvadratmeter fordeler sig over ét veldisponeret plan. Køkkenet præsenterer sig med integrerede hvidevarer samt en nydelig halvø, og der er åbent til leverummet, der lægger op til, at I indretter jer med både langbord og sofastue. Som noget helt særligt kommer den store og lyse udestue, der er holdt i et flot trælook, mens fire værelser kan anvendes lige, som I ønsker. De praktiske behov er også på plads med 2 badeværelser, entré og virkelig stor udestue. 

På en solrig hjørnegrund, vendt mod sydvest, placerer denne velholdte gulstensvilla fra 1986 sig. Med til boligen hører en dejlig have, hvor det store græsstykke kan indrettes med alt fra trampolin til fodboldmål eller forskellige grønne hyggekroge. Det er oplagt at nyde måltiderne udendørs på de flisebelagte terrasser, der placerer sig på hver sin side af boligen, så døgnets soltimer kan udnyttes på bedste vis. Desuden er der en carport med plads til bilen såvel som et skur, I kan benytte til opbevaring.
Og med praktikken sikret, kan I også glæde jer over den attraktive beliggenhed. I bosætter jer nemlig i det eftertragtede engelske kvarter – kun 5 km fra Indre By. Her er der gode, trygge rammer om hverdagen, da der er kort og sikker vej til skole, ligesom I får gåafstand til både supermarked og daginstitution. Amager Strand med hav, strandpark og vandsportsaktiviteter byder sig til kun en kort cykeltur fra bopælen, samtidig med at I nemt kan tilgå shopping såvel som velrenommerede caféer og restauranter med både Amagerbrogade og Fields inden for rækkevidde.
Lyder alt dette som noget for jer? Så kig endelig forbi.
5Antal rum
1986Byggeår
2Antal toiletter
895 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.914 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,076 / 32.513 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mogens Steffensen
home Amager - Sundbyvester

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

mstef@home.dk

32 51 21 41

32 51 21 41