Bodalsvej 19, 8680 Ry

83 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Byhus i midtbyen med gåafstand til det hele


Hyggelig gårdhave - helt lukket og ugeneret

Dette hus henvender sig til de kunder, som drømmer om en central placering midt i byen og en rigtig murermestervilla fra dengang, der ikke var travlhed i byggebranchen. Huset fremstår lyst og moderne og kan således bebos med det samme. Huset ligger ved banen, men dejligt at toget stopper lige om hjørnet.
Man kommer til at bo midt i byen med udsigt til stationen og Ry Højskole samt "Gnisten", som er vært for mange koncerter. Man bor nabo til Bytorvet med adskillige shoppemuligheder, spisesteder og en biograf. Ca. 400 meter fra indkøb, Mølleskolen samt offentlig transport i form af busser og Ry Station med gode togforbindelser. Kort afstand til pasningstilbud, diverse fritidsaktiviteter og naturskønne omgivelser, som inviterer til hyggelige gåture.

Her venter jer en solid ejendom fra 1915, hvis 83 m2 breder sig over halvandet plan. Tilmed 32 m2, som er registreret som erhverv fra gammel tid, hvor der har været forretning. Køber skal selv påregne at få det registreret om, hvis der er ønske om dette.  
Som en bonus er der fra gangen adgang til mindre kælder, der er oplagt at lave til viktualie- eller vinrum.

Huset har fået skiftet tag, men mange købere vil forventeligt give huset den store modernisering indvendigt med overflader, køkken og bad.  

Med husets gode placering forrest på grunden finder man bagtil en hyggelig og lukket gårdhave, hvor der både er sol og læ at finde. Haven er meget hyggelig og helt ugeneret.

home byder velkommen til den moderne køber, som ikke nødvendigvis ønsker at være afhængig af to biler i hverdagen og eje en kæmpe bolig - her kan man gå til det hele. Sælger ønsker salg nu!
4Antal rum
1915Byggeår
245 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.644 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,441 / 11.450 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00