Blaakærvej 11, 5856 Ryslinge

336 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Ryslinge


Stor, flot firelænget gård med kæmpe parkligende have

Nu kan I blive de heldige ejere af denne flotte firelængede gård, der ligger på en dejlig, idyllisk adresse lige uden for Ryslinges bygrænse. Ejendommen fremstår i flot stand med flere nævneværdige opdateringer inden for det seneste år, og her er samtidig en fantastisk atmosfære samt rigeligt med plads til alle de aktiviteter, man kan tænke sig. Foruden et 496 m2 stort stuehus med en tilhørende kælder får I hele tre renoverede udhusbygninger, hvoraf de to er med bindingsværk.
Med til ejendommen hører også over 1,3 hektar jord, der blandt andet byder på en kæmpe, parklignende have med frugttræer, hvor man kan færdes fuldstændig ugeneret. På grunden er der også en flot gårdsplads, og der er sågar tilhørende mindre skov. I bliver en del af et godt lokalsamfund, med en unik landlig beliggenhed i udkanten af byen. I får samtidig kun få hundrede meter til byens indkøbsmuligheder, og bussen holder nærmest lige uden for døren. Skolen er der trygt stisystem til, og mens I kun får tre kilometer til motorvejen, er der blot fire kilometer til Ringe.
Har man hest og ønsker man at have den på eller flere på egen matrikel, så er der masser plads og gode faciliteter på ejendommen.
Ligesom udhusbygningerne, fremstår stuehuset i flot stand, og indenfor de seneste år er det blevet efterisoleret overalt, mens der er skiftet el. Det er ligeledes opdateret med et flot landkøkken, og i store dele af huset er gulvene skiftet, mens der er indlagt gulvvarme. Kun de tre stuer har ikke gulvvarme, men her er til gengæld smukt sildebensparket og solide plankegulve. I to af stuerne er der endda stukloft. På begge husets etager er der badeværelse, og da de seks af de i alt syv værelser er placeret på førstesalen, kan der oplagt laves separat børneafdeling heroppe. Denne ejendom skal frem for alt opleves! 

Endvidere er der gravet fibernet ind på ejendommen + sælger har skrevet sig op til fjernvarme. 

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag!
8Antal rum
1854Byggeår
2Antal toiletter
13494 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.976 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,127 / 15.914 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thejs Lund Davidsen
home Ringe

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist

thda@home.dk

62624646

62624646