Bjørnevej 7, Vibæk, 8400 Ebeltoft

127 m2 villa

Kontant 1.950.000 kr.

Moderniseret bolig med fleksibel planløsning og fredelig beliggenhed


- Skov, natur og gåafstand til vandet

I et yderst ugeneret hjørne af Vibæk byder vi indenfor i denne ejendom, der har alle esserne i ærmet. Den veletablerede have byder på både overraskelser og potentiale, mens det hele rammesættes af en flot og udpræget naturskøn udsigt, der placerer den unikke egnsnatur lige uden for vinduerne. Boligen er lige til at flytte ind i, og ikke mindst ligger det rolige lokalområde langt fra trafikerede veje.
I dag fremtræder boligen fuldstændig indflytningsklar. I 2012 installerede man solpaneler, som har en god synergi med boligens to effektive luft-til-luft-varmepumper. Derfor kan I roligt føje en fornuftig varmeøkonomi til aktiverne for boligen, hvor en hyggelig pillebrændeovn også hjælper til i de kolde måneder. Energirapporten belønner boligen med et flot Energimærke C.

Indretningen er fleksibel og flere værelser kan nemt komme på tale, og muligheder er der også nok af med de disponible rum, som ligger i forlængelse af garagen. Ønsker I flere boligkvadratmeter end de 127 m2, er der med andre ord mange veje at gå – eventuelt med et hyggeligt anneks i den store have.
Den nuværende planløsning prioriterer store opholdsrum, som tæller køkken-alrum og to stuer. Selve køkkenet er stilrent indrettet med loftmonteret emfang over kogeøen, mens ét af boligens tre værelser for nuværende fungerer som gennemgangsværelse med forbindelse til haven. Endelig får I fine vådrum – nemlig et godt bryggers samt et flot badeværelse med lækre klinker og indbydende sanitet.
I får en kæmpe grund i decideret sommerhusstørrelse og haven er anlagt med lidt af det hele og meget af det bedste. De mange sunde vinstokke udgør nærmest en lille mark, og med sin flotte udsigt til sø og mose hører terrassemiljøet på sydsiden af huset til den absolutte elite. Der er ført strøm til orangeriet, hvor man også har lagt gulv, og dermed har det aldrig været nemmere at indrette en dejlig havestue.
Nogle af Djurslands allersmukkeste områder ligger netop her, hvor de små veje kroger sig ned mod Vibæk Strand. En lille kilometer skiller jer fra vandkanten, mens skovene tager over umiddelbart nord for, hvor I kan følge uendeligt mange vandreruter til bredden af Stubbe Sø.
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. 

Novasol vurderer huset  til at kunne udlejes 20 - 25 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 75.000,- til 85.000,-.
4Antal rum
2015Ombygget
1132 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.362 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,276 / 8.936 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33