Birkevej 27, V Hæsinge, 5672 Broby

195 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Yderst charmerende firlænget gård, med skøn udsigt over den omkringliggende natur


3 gode og velholdte længer med utalige anvendelsesmuligheder

På Birkevej 27 i Broby finder du en imponerende firlænget gård.

Ejendommen er omkranset af 631 kvadratmeter længer, som giver utallige anvendelsesmuligheder og med en bolig på 185 kvadratmeter er der rigeligt med plads til at nyde din drømmebolig.
Stuehuset byder på en indbydende atmosfære og er indrettet med 4 rummelige værelser, to pæne og moderne badeværelser og et stort og flot bryggers, som giver praktisk opbevaringsplads og vaskemuligheder.
Et højdepunkt i boligen er det store og idylliske køkken-alrum, hvor der er masser af plads til madlavning og hyggelige sammenkomster med familie og venner. Fra køkkenet er der også direkte adgang til en god kælder, som i dag fungere som viktualierum. Den rummelige opholdsstue indbyder til afslapning og hygge og er perfekt til både leg og afslapning og den store spisestue giver plads til det store selskab.
Ud over det imponerende stuehus har gården også fire længer, der tilføjer ekstra værdi og muligheder til ejendommen. Disse længer er en vigtig del af gården og giver ekstra plads, funktioner og den landlige idyl.
To af længerne er blevet udstyret med radiatorer og er tilsluttet varmesystemet. Dette betyder, at de kan bruges som året rundt og kun fantasien sætter grænser for, hvad det kan bruges til. Derudover er der også trukket vand og afløb ud til toiletterne i længen.
Den tredje længe fremstår i fin stand og kan være et perfekt lagerområde eller et sted til opbevaring af køretøjer og udstyr. Med sin gode stand giver denne længe også mulighed for at blive renoveret og omdannet til yderligere boligareal eller andre anvendelsesmuligheder.
Den sidste længe bliver i øjeblikket brugt som fyrrum og stald. Stalden kan bruges til opbevaring af landbrugsudstyr, foder eller som ly for dyr. Der er på dette længe lagt nyt tag.
Udenfor byder ejendommen på omkring 1,2 hektar jord, der giver dig mulighed for at udforske naturen, her har sælger også skabt sin egen oase, etableret med bærbuske, frugttræer og en hyggelig æblelund, så de er stort set selvforsynende. Den store grund giver også mulighed for at dyrke egne grøntsager eller have eget kødkvæg.
Ejendommen er beliggende i et naturskønt område i Broby og der er rig mulighed for at nyde den fredelige atmosfære og den smukke natur. Samtidig er der nem adgang til byens faciliteter og fællesskaber, her kan bl.a. nævnes aktivt landsbymiljø med madklub og diverse fritidstilbud i x huset og børnehaven Kaptajngården.
Så søger du en ejendom med charme, idyl og mange muligheder, er dette helt sikkert en ejendom for dig.
6Antal rum
1820Byggeår
2Antal toiletter
12146 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.550 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,702 / 6.877 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Littrup Hertz
home Faaborg

Butikschef, Ejendomsmægler & Køberrådgiver

andreash@home.dk

63212700

63212700