Birkealle 6, 6780 Skærbæk

175 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Bund solidt 1930'er hus i hjertet af Skærbæk


Plastvinduer og døre!

Beliggende på Birkealle 6 i hjertet af Skærbæk, udbydes denne moderniserede og indflytningsklare villa. 
Villaen er i gåafstand til den nye store folkeskole, realskolen, institution, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Den tidligere folkeskole, der ligger som nabo til huset, bruges kun til idrætstimer, så der er altså minimalt trafik hertil. 

Huset har et samlet boligareal på hele 175 kvm fordelt i to plan. Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, betontag samt plastikvinduer og døre. Huset opvarmes med fjernvarme som suppleres med brændeovn i stuen. 

Indvendigt byder boligen på en nydelig entré med lyst laminatgulv og med trappeopgang til 1. salen. I forlængelse af entréen er der et opbevaringsrum, som med fordel kan bruges til sko og overtøj. Køkkenet er rummeligt og velindrettet og har foruden god skabs- og arbejdsplads, plads til et spisebord, som familien kan samles omkring. Køkkenmiljøet er velholdt og fremstår med pæne lyse træfronter og en flot mørk bordplade. Fra køkkenet er der adgang til husets bryggers, der er lyst og med plads til vaskefaciliteter. Badeværelset er med praktiske mørke klinker med gulvvarme, bruseniche og nyere hvid højglans miljø. Ved siden af badeværelset finder du et toilet, der er i samme stil som badeværelset. Huset store stue er med pænt lyst laminatgulv og store vinduespartier ud mod haven, der giver et smukt lysindfald til rummet. I midten af stuen er der en pille-brændeovn fra 2006, der tilfører rummet en god varme og spreder en hyggelig stemning. Soveværelset i stueplan er rummeligt og med flot mørkt gulvtæppe samt indbyggede skabe. 
1. salen indeholder 3 gode værelser med gulvtæppe og lyse vægge, èt badeværelse med badekar samt et loftrum, der kan udnyttes til et ekstra værelse. 

Udvendigt finder du en 717 kvm stor grund med en pæn flise/græs belagt indkørsel, der fører til den 13 kvm store carport med god plads til en bil. På grunden er der et udhus på 10 kvm, med plads til haveredskaber, cykler etc. Haven er primært udlagt i græs, og rummer en skøn sydvendt flisebelagt terrasse, hvor de skønne soltimer kan tilbringes. 

Her er der altså virkelig tale om et hus der skal opleves! 

Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør! 
5Antal rum
1933Byggeår
2Antal toiletter
717 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.267 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,646 / 5.287 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Redlefsen
home Tønder

Salgskoordinator

jered@home.dk

74726270

74726270