Baldersvej 3, 8680 Ry

172 m2 villa

Kontant 4.298.000 kr.

Ry


Skøn placering i midten af Gudekvarteret!

Midt i det populære Gudekvarter i Ry, har home hermed fornøjelsen af at udbyde denne skønne villa til salg. Villaen er perfekt placeret på grunden, så der både er forhave til morgensolen og en skøn baghave til aftensolen. Bag ved huset er der et skønt kig over de brede vidder og den blå himmel.
Placeringen er helt optimal for børnefamilier da der er gå afstand til både skole, institutioner, sportspladsen, indkøb samt offentlig transport.

Villaen er godt indrettet og byder på følgende:
Nydelig entré og herfra indgang til stor fordelingsgang med adgang til næsten alle rum i villaen. Gangen kan bl.a. benyttes til boldspil og leg. Her er 3 fine værelser af varierende størrelse. I dem alle er der fine lamelparketgulve og faste skabe. Endvidere et pænt gæstebadeværelse som er nyere istandsat med hvide klinker og mørke elementer, et stort originalt badeværelse med grønne fliser og fed 60'er stil. Herudover et godt bryggers som har en fin størrelse til både overtøj, sko og flyverdragter.

Et hyggeligt spisekøkken danner rammen om de daglige måltider samt både lektielæsning, spil og bare dagligdagshygge. Her er fint med plads i de mange skabe og skuffer, og bordpladsen er ligeledes god. I køkkenet kan let sidde 4-6 personer og spise, men er ønsket at få et køkken/alrum, er væggen ind til stuen til at fjerne. Dette vil give et virkelig stort og skønt alrum. Stuen er i dag med utrolig flotte parketgulve i rudeparket. Lyset er skønt fra de store vinduespartier og der er udgang til en hyggelig solbeskinnet terrasse. 
I 1972 blev der tilbygget en hyggelig pejsestue, som i dag et er skønt leverum med nyere brændeovn fra 2022 og et kig til have. Stuen er i dag opdelt, og der er blevet plads til et yderst rummeligt soveværelse. Her kan man igen fjerne væggen, hvis der ønskes mere åbenhed.
I stuen er der et flot klinkegulv i rigtig 70'er stil.

En virkelig fin villa, som kan passe til familier i mange aldre. Da voksenafdelingen både kan være tæt på børnene mens de er små, og i den anden ende af huset, når børnene er blevet store.

Haven er let at indrette og er indhegnet.
Garage samt udhus til opbevaring.

home byder velkommen til en god boligoplevelse!
  
5Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
926 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.121 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,719 / 19.602 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Nicolaisen
home Ry

Partner, Ejendomsmægler MDE

hnico@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00