Bakkevej 24, 5610 Assens

110 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Etplansvilla på attraktiv adresse i Assens i gåafstand til bymidten


God planløsning med mulighed for 3 værelser

På Bakkevej 24 i Assens finder I denne etplansvilla, som passer perfekt til familien. Den gode planløsning består af 110 kvm, og huset fra 1968 ligger i et super attraktivt område på en blind vej tæt på hverdagens gøremål. I får mulighed for at sætte jeres eget præg på både interiøret og planløsningen, hvor I eksempelvis kan skabe et tredje værelse ved at dele det ene op i to. Grunden er på 880 kvm, og I også har en carport med et værksted og et skur.
Villaen præsenterer sig pænt med gule mursten og hvide detaljer, og indenfor venter jer lyse, regulære rum, der er nemme at indrette. Det ene af de to værelser har to døre, hvilket gør det utrolig let at skabe endnu et værelse. Lige overfor værelserne har I bryggerset og badeværelset med en bruseniche og et højt placeret vindue til udluftning. Stuen modtager et gavmildt lysindfald fra syd og vest, og den charmerende brændeovn bidrager dejligt til atmosfæren. Ved siden af stuen har I det tosidede køkken.
Fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. Der er ligeledes en terrasse på modsatte side af huset, og græsplænen passer nærmest sig selv. I skal også bemærke, at I omkranses dejligt af både hæk og hegn.
På den lukkede villavej ligger husene som perler på en snor, og stisystemerne i nærmiljøet binder nabolaget trygt sammen. Alt det praktiske til hverdagen i form af skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder kan nås til fods, og det samme gælder for bussen og kysten ud til vandet ved Assens Havn. Til fods kommer I også til centrum af Assens, der har et fint udvalg af spisesteder og lokale butikker i Østergade.

3Antal rum
1968Byggeår
880 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.708 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,388 / 5.051 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070