Bakkelyvej 6, Sparkær, 8800 Viborg

298 m2 villa

Kontant 2.445.000 kr.

Den skønneste naturdrøm - Med en lille opfriskning bliver her fantastisk flot


Få minutters afstand til Sparkær med togforbindelse både mod Viborg og Skive

Velkommen til Bakkelyvej 6, og velkommen til denne naturdrøm med en verden af muligheder.

En beliggenhed, der på en gang forener landlivets glæder med masser af natur og og det lokale og aktive landsbyliv i Sparkær, som ligger ganske få min. fra ejendommen, hvad enten man går eller cykler. Bakkelyvej er en offentlig vej uden megen trafik, som giver nem og sikker adgang til Sparkær, hvor man finder et rigt foreningsliv, skole, børnehave, købmand og ikke mindst togforbindelser mod både Viborg og Skive. Vil man hellere tage turen til Viborg i bilen, så når man Viborgs byskilt på ca. 10 min.

Ejendommen er gennem de seneste ca. 10 år moderniseret inde såvel som ude. Det kan blandt andet nævnes at taget er fra 2011, der er installeret pillefyr i 2018, og at der er indsat køkken, skiftet gulve, indsat ny brændeovn i stueplan og indrettet til frisørsalon(kan let laves til et værelse). Derudover er der etableret en helt ny førstesal i 2019 med stuer, værelser og badeværelse, og ikke mindst adgang til den fineste altan hvor beliggenheden kan nydes i fulde drag.

Rummeligheden og mulighederne er et kapitel for sig, og hvad enten i er en pladskrævende familie eller ønsker at anvende de mange kvm. til for eksempel klinik, salon, webshop eller noget helt andet, er det kun fantasien der sætter grænser. 

Grundens indbydende størrelse, og et areal der ligger direkte ved ejendommen, gør det let at lave fodboldbane, nyttehave, legeområde eller måske have mindre dyrehold. Desuden kan garage og det indbyggede udhus let anvendes til pladskrævende hobby.

Ejendommen er på nuværende tidspunkt indrettet med en god mængde værelser, salon, det skønneste køkkenalrum og ikke mindst 2 nyere badeværelser og et lidt ældre. Overalt bærer indretningen præg af kvalitet, lys og gode hyggekroge. Hvis man har brug for mere stueplads, så kan stuen på 1. sal nemt udvides ved at inddrage et værelse. Gulv m.m. er ført igennem og skal således ikke reetableres.

Kontakt home Viborg på 8661 1999 for at høre nærmere.
11Antal rum
2015Ombygget
3Antal toiletter
15538 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.382 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,119 / 11.242 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99