Bakkelunden 19, 5330 Munkebo

142 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

MUNKEBO


Charmerende og godt beliggende bolig, med mange m² og planlagt fjernvarme i området

Med stor glæde, kan vi hos home Kerteminde - Munkebo endnu engang præsenterer en skøn villa centralt beliggende i Munkebo, i dejligt og roligt kvarter, tæt på hverdagens gøremål. - Alt du har brug for findes i nærområdet, bl.a. er der blot ca. 550 meter til indkøb, og 200m til byens skole. Endvidere er der i området planlagt fjernvarme.

Munkebo byder desuden på både idræts- og svømmefaciliteter, samt multipark, der kun er 5 minutter fra boligen. Er du til natur, er der kort afstand til fjorden samt grønt område med en fantastisk udkigspost, hvor man kan se helt til Odense Fjord, Lindø og Kerteminde Fjord. 
Endvidere er der kun 10 minutters kørsel til Kerteminde og 15 minutter til Odense, og den offentlige transport i begge retninger nås let.

Vi byder indenfor i ejendommen, der rummer 142 m² beboelse, samt 88 m² rummelig kælder. Vi starter i entreen med direkte adgang til oprindeligt gæstetoilet samt det ene af boligens i alt 4 værelser. Fra entreen er der desuden adgang til både køkkenet og stuen. 
I den store vinkelstue er der plads til flere opholdsområder omkring den stemningsfulde pejseindsats, og direkte udgang til den overdækkede terrasse.
Desuden adgang til spisestuen, hvorfra køkkenet også nås.
Videre igennem spisestuen nås fordelingsgang, med adgang til boligens badeværelse, samt 2 værelser og stort soveværelse, med udgang til terrasse. 

Kælderen nås fra køkkenet og har en god loftshøjde. Det store disponible rum er ideelt til mindre gildesal, hobby- eller aktivitetsrum - kun fantasien sætter grænser. 
Desuden 2 andre disponible rum med gode opbevaringsmuligheder, samt vaskerum med udgang til carporten. I kælderen findes også adgang til toiletfacilitet.

Villaen er beliggende på en hyggelig og overkommelig anlagt grund, med flere gode terrasser, så der kan rykkes rundt efter solen, eller sidde under overdækket på de køligere aftener. 
Desuden få bede, mindre fritstående træer og skøn bålplads.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at fremvise boligen.

5Antal rum
1969Byggeår
3Antal toiletter
819 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.989 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,841 / 7.784 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404