Bakkedraget 12, Nyråd, 4760 Vordingborg

159 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Velindrettet et plans villa i roligt villakvarter i Nyråd


Nær indkøb, skole/børnehave, vandet samt skovene ved Vintersbølle

I den sydlige del af Nyråd, ligger denne ejendom rigtigt godt placeret i gåafstand fra den skønne natur ved Vintersbølle skoven. 

Boligen ligger på en stille villavej, og den er indrettet med entre/fordelingsgang. Stor vinkelstue med parketgulv og brændeovn. Stuen er passende stor, så der er plads til spisebordet i den ene ende af stuen og sofagruppen i den anden ende. Man vil evt. kunne fjerne en væg mellem køkkenet og stuen, hvis man ønsker ekstra meget køkkenplads i åben forbindelse med stuen. 
Der er udgang til en meget stor og sydvendt fliseterrasse fra stuen. 
Køkkenet er dog stadig rummeligt med god skabs- og bordplads samt plads til et lille spisebord. 

Der er både et badeværelse med bruseniche samt et ekstra toilet/gæstetoilet til boligen, begge to med gulvvarme. Lige over for badeværelset ligger der et soveværelse samt et børneværelse/hjemmekontor. I en tilbygning til huset, er der indrettet to meget store værelser med egen lille forstue/hygge rum, således denne afdeling er perfekt som teenager afsnit. Fra denne ende af huset er der også udgang til den sydvendte terrasse, hvor en del af terrassen er overdækket.
Stort bryggers med skab/vask miljø med plads til vaskemaskine/tørretumbler samt naturgas installationen. Herfra er der også udgang til indkørslen og haven. 
Der er også et udhus, som f.eks. kan bruges som hobbyværksted, redskabsskur/cykelskur m.m.
Nuværende ejer har tilmeldt ejendommen til fjernvarme og denne aftale kan køber indtræde I, men er dog ikke forpligtet til det.

Haven er anlagt med græsplæne, flere frugttræer og prydhave.  

Ejendommen er beliggende i et område uden støj - blot 900 meter fra vandet. Skoven finder man også i kort gåafstand fra ejendommen. 

Nyråd er en familie- og børnevenlig by, med sikker skolevej via Bakkebøllestien til skolen og tilhørende SFO eller i modsatte retning – gymnasiet og lystbådehavnen Nordhavnen i Vordingborg. Blot et par minutters kørsel fra ejendommen er man på motorvejen i retning mod København.

En god villa med en fin planløsning til en børnefamilie eller til parret der ønsker plads til gæsterne, så kontakt os for en fremvisning!
5Antal rum
1984Ombygget
2Antal toiletter
714 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.483 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,698 / 6.904 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Emanuelsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler & Valuar, Indehaver, Køberrådgiver

thema@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95