Bæringvej 4, Barl Tårup, 5610 Assens

130 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Rummelig gulstensvilla i grønne omgivelser med stor garagebygning


Nem stor have - bestående af 3 matrikler

I fredelige, grønne omgivelser, cirka ti minutters kørsel fra Assens by, ligger denne rummelige ejendom, der nu kan blive jeres. Her er tale om en gulstensvilla fra 1955, der byder på 130 kvadratmeter. Boligarealet er fordelt på stueplan og første sal, og hertil følger en kælderetage, der tæller 15 kvadratmeter.
Ejendommen ligger på en 1.537 kvadratmeter stor grund, hvorfra I har dejlig udsigt over åbne marker. Grunden er for indeværende anlagt med en nem have, der har en hyggelig og ugeneret fliseterrasse, som vender optimalt mod syd. Herudover er der etableret en lang indkørsel, som leder op til en 72 kvadratmeter stor garagebygning. Grund giver også mulighed for opførelse af et enfamilieshus. 
Boligens planløsning inkluderer et stort soveværelse og et godt ekstraværelse. Begge værelser er placeret på førstesalen, der også indeholder en møblerbar repos.
I stueplan får I en indretningsvenlig dagligstue og et sydvendt køkken. De to rum ligger i åben forbindelse. Det nuværende køkken har plads til en spisekrog, og den tosidede køkkensektion er udført med lyse skabs- og skuffeelementer. Foruden komfur og køleskab er her også installeret en opvaskemaskine.
Fra køkkenet er der direkte forbindelse til et bryggers, der har vaskefaciliteter og egen indgang. I denne del af huset finder I ligeledes et hvidt flisebadeværelse, som har muret bruseniche og fin skabsplads.
Slutteligt er her et fyrrum, en entré og en fordelingsgang, der har egen dør ud til haven.
Beliggenheden er perfekt for jer, der værdsætter fred, ro og højt til himlen. Nærmiljøet kendetegnes af store markarealer med små skovstykker og åløb, og for den golfinteresserede skal det nævnes, at her er lidt under tre kilometer til Barløseborg Golfklub. Fra adressen har I desuden kun tre minutter på cykel til Salbrovadskolen, som også huser børnehave og SFO, og lige ved skolen ligger områdets idrætshal. Herudover er der som nævnt ganske kort kørselstid ind til Assens, der har mange gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen er tilmeldt kommende fjernvarme.
Lyder denne ejendom som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen på Bæringvej 4!
3Antal rum
1984Ombygget
1537 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.175 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,835 / 4.613 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070