Ingen bopælspligt

Avderødvej 29, 2980 Kokkedal

197 m2 villa

Kontant 5.895.000 kr.

Skøn og idyllisk landejendom fra 1778 med 225 m2 under tag.


Enestående og uhindret udsigt til fredsskov. Meget velholdt og indflytningsklar.

Lys er den altoverskyggende egenskab ved ejendommen Avderødvej 29 i Kokkedal. Her får I uforstyrret landidyl i skøn gammel landejendom fra 1778. På trods af husets alder, så fremstår det som gennem vedligeholdt, lyst og åbent. Inklusiv at 2/3 dele af stråtaget er fornyet i 2018.

Her må en beskrivelse nødvendigvis starte i køkken/alrummet, der er den helt enestående feature i dette hus. Med vinduer i sydgavlen fra gulv til kip får I en udsigt, der næsten er verdens ottende vidunder. Lyset strømmer ind og der er uhindret udsyn til den smukke blandede skov (fredsskov).
Med højt til loftet og fritlagte bjælker er dette rum husets charmerende, lyse og venlige hjerte.

Stueetagen indeholder udover køkken alrum også to stuer, bad og toilet og vaskerum. I en nyere tilbygning er indrettet et skønt lyst og stort soveværelse med god opbevaringsplads og direkte udgang til haven.

Også hallen er værd at fremhæve, som et højdepunkt. Rummet er i hele husets højde og byder fornemt velkommen til huset og førstesalen.
Op ad den skønne gamle trappe fra hallen finder i en repos, der kan bruges som kontorplads, med den skønneste udsigt ud til marker og fredskov.

Førstesalen har eget bad og toilet til de 2 store værelser og et hyggeligt mindre værelse/gæsteværelse. Førstesalen er fuld af charme - og nogle steder lavloftet! Perfekt som afdeling til børn, hvis man selv indretter master-bedroom i stueplanet. Her er mange muligheder og skønne "skæve" vinkler, hvor man lige skal bukke hovedet.

Huset er omgivet af en skøn stor matrikel med skure og pavillion. Det bedste sted er nu den store åbne gårdsplads/terrasse hvor man sidder i læ og kan nyde den skønne udsigt og sol fra frokost til aften.
Selvom vi er på landet, er vi kun syv minutter til indkøb og fire minutter til motorvejen, der uden for myldretiden bringer jer til København på bare tyve minutter. Fredsskoven byder på udsigt og indbyder til løbe- og gåture.

Et charmerende, lyst og venligt bondehus på en fantastisk naturskøn beliggenhed og hurtig adgang til alt hvad hjertet begærer.
5Antal rum
1999Ombygget
2Antal toiletter
1408 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.510 kr.

Udbetaling

295.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,781 / 27.040 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Svane
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Projektansvarlig

misva@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49