Assendrup Nørremark 6, 7120 Vejle Øst

175 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Spændende arkitektur i landlige omgivelser


God beliggenhed tæt på skole, indkøb og fantastisk natur

I den lille hyggelige by Assendrup, tæt på alle hverdagens fornødenheder, finder man denne spændende ejendom fra 2019. Boligen er tegnet og opført af det tidligere Arkitekthuset Vejle, og netop arkitekturen er et kapitel for sig selv - Her har man med "enkle" løsninger og gode gedigne materialer skabt en både spændende, men så sandelig også funktionel og energirigtig bolig.

Her er kort afstand til noget af Vejles smukkeste natur, karakteriseret ved de kuperede områder ned imod Vejle Fjord. Man er samtidig tæt på gode indkøbsmuligheder i Bredballe og Bredal, imens ungerne kan gå/cykle til den populære Engum Skole på få minutter. Her er også kort afstand til motorvej E45 og gode offentlige transportmuligheder 50 meter fra ejendommen. Til trods for sin gode og praktiske beliggenhed, er man ikke beliggende i den klassiske udstykning med mange naboer men har derimod plads, luft og ro omkring sig. 

Ejendommen består af 175 veludnyttede m2. Man bliver budt velkommen i en rummelig og lys entré, med direkte adgang fra den overdækkede indkørsel. Entréen er indrettet som en fordelingsgang, og udnyttet med store skabe til både varmekilde og garderobeskabe. Her er højt til loftet, og allerede i entréen fornemmer man den helt særlige arkitektur hvor man kan se fra den ene ende af huset og til den anden. I den ene finder man en stor forældreafdeling med soveværelse, store skabe og et stort funktionelt badeværelse. I boligens anden ende finder man husets leverum i kraft af det store lyse køkken/alrum og stue, og her finder man også yderligere tre gode værelser og et gæstebadeværelse. En bedre og mere spændende planløsning finder man næppe, og de rå minimalistiske og nordiskprægede materialer sikrer en utrolig stilren og på alle måder gennemtænkt ejendom. 

Ejendommen har luft til vand varmepumpe, og til boligen hører en god stor have, syd/vestvendt terrasse og en stor integreret carport med plads til flere biler. 

Kontakt home Vejle for yderligere info om denne arkitektonisk spændende ejendom i Assendrup. 

Iflg. de foreløbige ejendomsvurderinger, er boligen estimeret til at blive kr. 11.301 kr. billigere i den samlede beskatning fra 2024. 
2019
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.771 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,489 / 19.609 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811