Andreas Sørensensvej 1, 9300 Sæby

122 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Sælger er villig til afslag til installation af fjernvarme


Attraktiv placering med indkøb og busforbindelser lige uden for døren

Velkommen til Vestbyen - Et boligområde i Sæby, hvor der er kort afstand til Sæbygård skov og Gybels Plantage samt 150 m til indkøb og offentlig transport.

På rolig sidevej med begrænset trafik er denne villa godt placeret. Den flisebelagte indkørsel snor sig op til huset og der er mulighed for at parkere i garagen og carporten foran.

Ved ankomsten ses straks, at her er tale om en velholdt villa, der er passet med omhu, såvel ude som inde. Villaen har klassisk planløsning med forgang til gæster og baggang, der er indrettet til bryggers med plads til vaskefaciliteter. Fordelingsgangen er nøglen til hele boligen og skaber vejen til samtlige rum. Boligen har i midten af huset et velholdt og funktionelt køkken med trælåger og plads til spisekrog. I enden af huset er stuen placeret - en vinkelstue, op mod køkkenet, hvorfor det vil være nemt, hvis der ønskes en moderne indretning med køkken, alrum og stue.

Stuen er rummelig og indrettet med både afdeling til spisebordet og sofaafdeling til tv-hygge og afslapning. Fra stuen er der dør til sydvendt terrasse med mulighed for mange solrige timer fra tidligt forår til sent efterår, idet terrassen ligger i læ fra garagen og har læhegn med beplantning.

Her er tale om et yderst velindrettet boligareal, da her er hele fire værelser. Villaen er derfor oplagt til en børnefamilie, der har brug for mange værelser. Imellem de fire værelser er badeværelset placeret. Et rum i god størrelse med badekar, toilet og vask i integreret bordplade med underskabe.

Villaen er placeret godt tilbagetrukket på grunden og der er en velholdt have med beplantning og flere blomsterbede. Der er desuden indrettet hjørne i haven med drivhus og mulighed for urtehave. Endvidere er der i forlængelse af garagen bygget et fyrrum med kombineret brændsel- og oliefyr.

Afstanden til skole er kort, da der blot er 1.1 km og skolebussen kører lige udenfor døren, hvis dette er aktuelt. Endvidere er stadion, svømmehal, centrum og gågade inden for en radius af 2 km.

Kort fortalt en mulighedsrig villa til en flot pris, hvor I selv kan sætte præg på indretning og design.
En villa der skal ses!
5Antal rum
1974Byggeår
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.117 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,409 / 5.060 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922