Nyhed

Ajstrupvej 57, 8340 Malling

249 m2 villa

Kontant 8.995.000 kr.

Pragtfuld og nyistandsat luksusvilla med perfekt beliggenhed i skovkanten lige udenfor byen. Mulighed for tilkøb af nabojord så samlet areal herefter er 2,7 hektar til ejendommen.


MALLING

Delvist ombygget i 2022 med flotte detaljer overalt + 139 m2 disp. forældrerum, fitness m.m.
Denne pragtfulde landejendom er til den kræsne liebhaverkøber som drømmer om en bolig udover det sædvanlige. Her vil I opleve en kompromisløs kvalitet i materialer samt indretning. Resultatet er en enestående luksusvilla som er ren plug n' play og 100% klar til jeres egen personlige møblering!

Allerede ved ankomsten til ejendommen stiger forventningerne til en ekstraordinær boligoplevelse. Den smukke ejendom ligger helt privat og tilbagetrukket fra landevejen og med skoven som et grønt bagtæppe. Her er masser af plads at boltre sig på med en stor græsplæne samt et skønt areal i baghaven med bålplads m.m.

Indenfor mødes I af en lys og skandinavisk indretning med lækre materialer overalt. Der er udskiftet til helt nyt varmesystem luft til vand i 2022. Her er en næsten ny afdeling med fordelingsgang samt 3 MEGET store børneværelser og et veludnyttet bryggers. Badeværelser i denne afdeling af villaen er med italienske klinker, CORIAN samt elementer fra SVANE. Det store badeværelse er med smagfuld bruseniche og det mindre er med badekar. Spisestue/alrum er med et flot lysindfald og udgang til en fantastisk lækker terrasse med udsigt. Den "ældre" del af ejendommen er indrettet for ca. 20 år siden med køkken med koge-ø samt opholdsstue med trægulve. Her er også boligens entré samt garderobe og et mindre badeværelse med bruseniche.

Forældrene har deres helt egen afdeling, som ligger i forlængelse af fordelingsgangen. Her er i alt 139 m2 i rustikt design med mulighed for soveafdeling, fitness og plads til store fester. Der er ført kloak, vand og varme ud til det store multirum, således at denne del kan indrettes til fx en ekstra bolig, kontor/klnik eller ekstra bolig kvm. 

Livet udenfor er et helt kapitel for sig. Man kan næsten ikke vente med at komme hjem og nyde terrassen med udsigten over området. Her er landlig idyl med både rådyr, fasaner og ræv på besøg foruden sangfugle af enhver slags.

Der er tryg og trafiksikker adgang til Malling Skole med cykelsti hele vejen. I kan også komme på stranden ved Ajstrup eller Mariendal med blot 10 min. på cykel - her vil man gerne bo! For hestefolket findes der stier i skoven og mulighed for opstaldning ved naboen der har egen ridehal, folde mm.

Ved tilkøb af nabojord er den samlede pris kr. 10.950.000.

Kontakt indehaver Torben Skov Lauridsen for en personlig fremvisning af denne unikke ejendom!
5Antal rum
2022Ombygget
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.011 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

54,697 / 43.366 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Malling-Beder

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86220011

86220011