Adelgade 20, 8400 Ebeltoft

257 m2 villa

Kontant 3.350.000 kr.

Præsentabel ejendom med bolig og erhverv midt på gågaden - boligen er ledig og erhvervsdelen fraflyttes senest 1/7-24.


Rummelighed, fleksibilitet og mulighed for flere enheder.

Mængden af muligheder matches kun af de mange kvadratmeter, som denne ejendom besidder. Dermed byder vi indenfor i et helt unikt emne på gågaden i Ebeltoft, hvor den velholdte ejendom der blev ombygget i 1960 byder på både bolig og en erhvervsdel. Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus med 257 m2 bolig og 157 m2 erhverv ifølge BBR.
Omgivelserne er altid vigtige, men når man befinder sig i Ebeltofts historiske bykerne, er beliggenheden helt afgørende. Omkring jer møder I de gamle byhuse, der kendetegner den charmerende brostensgade, hvor en betydelig del af byens handelsliv udspiller sig.

I finder således erhvervslokalerne i stueplan, (som er opsagt til fraflytning senest pr. 1.7.2024) mens beboelsen befinder på første og anden sal i ejendommen. Bag bygningen ligger en charmerende baggård, der er perfekt afskærmet, og I får endda en garage som praktisk supplement – en sjældenhed for ejendomme på Adelgade.
Mens erhvervsdelen fortrinsvis består af rummelige butikslokaler og en række disponible depotrum, er boligen anderledes differentieret. Boligen har selvstændig indgang fra gågaden og havesiden, og i dag er førstesalen primært indrettet med opholdsrum, hvor to store stuer tilbyder et charmerende kig til gaden under jer. Køkken-alrummet ligger også her, ligesom I får et enkelt værelse og et toilet.
Omvendt er tagetagen udnyttet til en god håndfuld værelser, og boligens badeværelse ligger ligeledes her. Fleksibiliteten er desuden høj, så ønsker I en anden planløsning, har I alle muligheder for at realisere jeres drømme. Med udgangspunkt i etageadskillelsen kan I derfor relativt nemt etablere to store, lækre lejligheder. I den forbindelse kan der også indrettes vaskerum i kælderen, som ligeledes er tilgængelig fra opgangen. 
Ejendommen udmærker sig ved sin alsidighed, og som investering har I mulighed for at opnå god rentabilitet. Søger I derimod en rummelig familiebolig – eventuelt med plads til to familier eller flere generationer – vil I også finde meget at glæde jer over.
Men start med at kontakte os. Vi uddyber gerne mulighederne eller arrangerer en fremvisning, så I kan opleve alle detaljer ved selvsyn.

6Antal rum
1979Ombygget
2Antal toiletter
474 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.719 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,261 / 15.267 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33