Additvej 18A, Addit, 8740 Brædstrup

253 m2 villa

Kontant 1.280.000 kr.

Stor villa med naturskøn beliggenhed i Addit


Hele 253 m2 bolig og den skønneste gårdhave.

Denne store villa i fredfyldte Addit byder på masser af plads og optimale muligheder for at bo flere generationer eller to familier under samme tag. Huset har et boligareal på hele 253 kvadratmeter, der er fordelt på to etager. Såvel stueplan som første sal indeholder køkken og badeværelse, så hvert plan kan fungere som en separat bolig.
Beliggenheden er perfekt for jer, der værdsætter nærheden til naturen. Den lille landsby omgives af grønne marker og flere store skovområder, heriblandt Addit Skov og Velling Skov. Det varierede landskab byder på små bække, søer og moser, så her er virkelig fine forhold for friluftsfolk. Trods den naturskønne placering er boligen nem, da nuværende ejer har gjort haven overskuelig, så man kan nyde mange timer i den solrige gårdhave. Der er let adgang til daglige nødvendigheder, for I har under ti minutters kørsel til Brædstrup, der både har daginstitution, skole og sportsfaciliteter samt mange indkøbsmuligheder.
Ejendommen kan dateres tilbage til 1902, og huset fremstår med pudset murstensfacade, småsprossede vinduer og sadeltag med kvist. Med til villaen følger en muret garage, og mellem denne og huset er der etableret en flisebelagt gårdhave.
Selve boligen byder på mange charmerende detaljer, der skaber en helt særlig stemning i hjemmet. Bemærk eksempelvis stueplanens flotte flisegulve samt de synlige bjælkekonstruktioner, der pryder størstedelen af førstesalens rum.
Stueplanen er for indeværende indrettet med tre værelser, en stue og et stort køkken-alrum. Hertil kommer en baggang, et bryggers og et lækkert udført badeværelse. Sidstnævnte har fine murede elementer samt både bruseniche og badekar. På førstesalen finder I et åbent køkken, et badeværelse og fire rummelige værelser, hvoraf I nemt kan inddrage det ene værelse som stue. Slutteligt indeholder huset et værksted samt en kælder på 52 kvadratmeter.
Lyder alt dette som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen på Additvej 18A!

7Antal rum
1902Byggeår
2Antal toiletter
440 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.280.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.680 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,472 / 5.961 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00