Åstorpvej 82, Åstorp , 6070 Christiansfeld

120 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Skønt beliggende med kort afstand til Sjølund og Vonsild.


Står fuldstændig indflytningsklar - klar til hurtig overtagelse

Midt mellem Sjølund og Taps har du mulighed for at købe denne fine villa. Villaen fremstår i god stand, og sjælen er bevaret med de sprossede vinduer samtidig med, at du har den moderne bekvemmelighed med åbent køkken/ alrum og masser af plads i stuen.

Villaen har adresse på Åstorpvej, og har adgang via lille lukket vænge bag huset. Her kommer du til en lukket privat have med skøn stor terrasse, flot have og carport med redskabsrum.

Villaen en indrettet med: baggang med adgang til lyst pænt badeværelse med bruser. Fra bryggerset kommer man til husets sjæl med det flotte åbne køkken med lyse elementer og masser af skabe. Køkkenet er i åben forbindelse med spisepladsen og en har god stor åbning til stuen. Det gennemgående lys fra begge sider af villaen lyser dejligt op, og fra stuen kan man nyde udsigten ud over de åbne marker. 

Den fine entre fra Åstorpvej er i åben forbindelse med stuen og med trappe til 1. salen, hvor villaens 3 værelser ligger. Alle værelser er i en god størrelse, så der er plads til en børnefamilie.

En super velindrettet villa med masser af luft og et virkelig skønt lysindfald. 

Fra denne adresse har du blot 10 min. kørsel til motorvej, 2 km. til Sjølund skole og10 min. til Vonsild. En skøn beliggenhed hvor du er midt i naturen og alligevel med kort afstand til næsten alt. 

Book din fremvisning allerede i dag.
5Antal rum
1988Ombygget
540 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.287 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,265 / 4.189 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33