Århusvej 29, Stilling, 8660 Skanderborg

169 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Stilling v/Skanderborg


Byhus/murermestervilla med lækker tilbygning

Den hyggelige Skanderborg-forstad Stilling ligger omgivet af smuk natur og en sø, hvor I kan bade, sejle og nyde det alsidige fugleliv. Ligeledes ligger skoven og Pilbrodalen blot en gåtur væk og byder på cykel, løbe og vandrestier.
I er blot få hundrede meter fra indkøb, skole og flere daginstitutioner, mens bussen til Aarhus også kun ligger to minutter væk. Stilling har et godt foreningsliv og hele familien finder sikkert en favoritsport i den lokale idrætsklub.
Mens de daglige indkøb foretages i Stilling, kommer I på få minutter til Skanderborg, der byder på et varieret udbud af dagligvarebutikker, specialbutikker og spisesteder. Aarhus ligger knap tyve kilometer væk og nås på godt et kvarter.

Her får I muligheden for at forene drømmen om at bo som var det et byhus men i en smuk murermester-villa.
Et byhus fordi grunden er overkommelig med sol-terrasser og en mindre have og fordi det ligger central placeret i midtbyen af Stilling. Ud over at det er nemt at komme til alt, er der altid "liv" omkring huset.
Selve villaen er en murermester-villa i to plan samt kælder og hvor sælger har fået lavet en tilbygning med det skønneste køkken/alrum og bryggers-rum. Køkken/alrummet er hjerterummet, som samler familien. I den ene stue har sælger etableret et ekstra værelse. Har man ikke behovet herfor, kan det nem re-etableres til stue. Entre og nydeligt gæstetoilet er i forbindelse med det nye værelse, Det fungerer i dag som en teenage-afdeling. Entreen fungerer i dag som et hyggerum men kan stadig benyttes til entre.
1. salen er delvis renoveret med store gode værelser med loft til kip og med fint kig til søen fra dem alle. Ældre men velfungerende badeværelse med badekar. 
Endelig er der en mindre kælder som er god til opbevaring, værksted eller evt. et musikrum.

Til villaen hører endvidere en god dobbelt garage med opmagasineringsplads og plads til en bil. Sælger har fået etableret stik til en el-bil. Har man hjemme-erhverv, kan garagen også benyttes hetil.

home byder velkommen til en charmerende villa med masser af kvm og som er central placeret i den populære by Stilling. Kom og se.
5Antal rum
1985Ombygget
2Antal toiletter
673 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.673 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,522 / 12.306 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Skanderborg

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11