Århusvej 14, Tirstrup, 8400 Ebeltoft

214 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Stor og mulighedsrig villa med 214 m2 bolig.


Skøn have til både leg og afslapning

Det er en fornøjelse at byde velkommen til denne charmerende villa fra 1954, der giver jer masser af plads og en naturskøn beliggenhed. Her kan selv den store børnefamilie udfolde sig, da I får et væld af kvadratmeter at indrette jer på.

Sælger har i november 2023 fået lavet skotrender, repareret indvendige revner, pudset nogle mure i kælder og fået malet nogle lofter.
 
Boligen byder nemlig på mange indretningsvenlige værelser fordelt over en stueetage, førstesal samt et kælderplan. På førstesalen får I hele fem lyse værelser med skabsplads samt en rummelig repos og et klassisk badeværelse med separat bruseniche. I stueetagen får I yderligere et værelse samt toilet, køkken/alrum med lyse køkkenelementer fra KVIK indsat i 2015, samt to stuer hvorfra der fra det ene er adgang til overdækket terrasse og trappe ned til haven.

Dertil giver kælderen jer flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder samt endnu et badeværelse. I kælderen har I endda god mulighed for at lave en gildesal, der kan samle til gode stunder. 
Villaen der fik skiftet de fleste vinduer i 2012 er beliggende på en stor grund på 1360 kvadratmeter, hvor I finder både udhus, garage, terrassemiljøer, både med og uden overdække, samt en virkelig skøn og grøn have til både leg og afslapning. 
Tirstrup by har en god Dagli’Brugs, sportshal og kirke. I finder desuden flere skoler i de omkringliggende byer; og så byder området på masser af fred og ro, da I bor nær vidtstrakte marker, skovområder og så er der blot 10 kilometer til kysten. 

Udenfor døren er der bus stop lige udenfor døren både til Grenaa og Aarhus.
Det tager ikke mere end 15 minutters kørsel at komme til Ebeltoft, hvor I finder et storblomstrende handelsliv med gode spisesteder, specialforretninger og et væld af charme, og ligeså til Grenå.
I er heller ikke langt fra Århus for det tager nemlig blot 40 minutter i bil, før I står midt i det mulighedsrige centrum.


11Antal rum
1954Byggeår
3Antal toiletter
1360 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.788 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,693 / 3.716 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tue Elehrs
home Ebeltoft - Syddjurs

Ejendomsmægler MDE

tuel@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33