Ålundsvej 17, 8250 Egå

151 m2 villa

Kontant 4.898.000 kr.

199 kvm bolig incl. godkendt anneks


Egå


home Egå / Risskov har den store fornøjelse at udbyde denne velholdte og flotte 1-plansvilla. Villaen er beliggende i et hyggeligt kvarter i overgangen mellem Egå og Risskov. Ålundsvej er en hyggelig og lukket vej med et rigtigt godt naboskab. Her bor man tæt på bybus, grønne omgivelser, gode stisystemer til gå- og løbeture, indkøb og i cykelafstand til City. Helt i vejnavnets betydning ligger man tæt på naturen og åen og der er heller ikke langt til stranden.
Forhaven er nydelig med bl.a. carport. I baghaven er der to skønne terrasser hvoraf den ene er overdækket og den anden delvist overdækket. Haven er virkelig en oase og solrig. Her er der et væld af blomster, roser, buske og små træer som skaber en helt særligt og hyggelig stemning. I baghaven er der et meget hyggeligt anneks som indeholder 2 gode værelser, et mindre køkken med spiseplads samt et badeværelse med en separat bruseniche og en vaskesøjle.
Selve huset har en rigtig god planløsning. En rummelig og præsentabel entré med garderobeplads. 3 rummelige og lyse børneværelser samt et dejligt børne- og gæstebadeværelse. Boligens hjerte er det pragtfulde køkken/alrum/stue som smelter naturligt sammen. Her er der bl.a. et unikt ovenlys, et lyst køkken og en glasdør ud til haven og nem adgang. Et praktisk bryggers og godt med skabsplads. En ekstra og meget hyggelig opholdsstue med glasdør ud til en dejlig solterrasse mod vest. En forældreafdeling med et soveværelse med en hel skabsvæg samt et tilhørende meget flot og stort badeværelse med badekar. Sælger har i sælgers ejertid løbende vedligeholdt og moderniseret villaen så den i dag fremstår i en meget velholdt stand. Bemærk, at her er 199 kvm bolig incl. et til bolig godkendt anneks. 
Perfekt til jer, der drømmer om at bo rigtig skønt og bynært.

6Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
798 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.294 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,155 / 22.674 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222