Åkandehaven 114, Smørumnedre, 2765 Smørum

150 m2 villa

Kontant 4.395.000 kr.

God villa på 150 kvm med mulighed for at sætte sit eget præg og åbne op til køkken alrum


Bo i hjertet af Smørum

Hyggelig etplansvilla med attraktiv beliggenhed
Vi præsenterer nu en gedigen og veldisponeret etplansvilla, der placerer sig helt centralt i Smørumnedre, hvor I får alt til hverdagen helt tæt på. Så leder I efter en god og velfungerende bolig, der kan lægge trygge rammer om hverdagen? Så bør I bestemt tage et nærmere kig på Åkandehaven 114.
Flytter I ind her, får I opfyldt drømmen om hus og have, for villaen ligger på en både pladsrig og ugeneret grund, der giver masser af mulighed for udeliv. Herude finder I en god græsplæne med plads til leg samt buske og bede, der giver den et frodigt præg. Den helt store gevinst er dog den solrige terrasse, der ligger helt perfekt mod sydvest og er både afskærmet fra vinden, mens den modtager sol i alle døgnets bedste timer. De indre og de ydre arealer forbindes yderligere af den fine udestue, der giver jer et helt særligt samlingspunkt, som krones af en flot og velvokset vinranke i loftet.
Inden døre forbliver humøret atter højt, for husets planløsning er én, der vil tilgodese de flestes behov. Huset kan enten tilgås fra den rummelige entré og fordelingsgang eller igennem det praktiske bryggers med vaskefaciliteter. Herfra åbner hjemmet sig op for jer med tre indretningsvenlige værelser samt to dejlige fællesrum i form af en stor stue såvel som et hyggeligt spisekøkken med alt i hårde hvidevarer. Huset byder foruden alt dette også på to badeværelser, det ene med separat bruseniche og det andet med badekar.

I kommer her til at bo trygt og godt i et roligt villakvarter nær grønne omgivelser. Adressen er særligt attraktiv for børnefamilier, da I har Sødalens fritids- og ungdomsklub lige ovre på den anden side af gaden samt gåafstand til andre fritidsaktiviteter, dagtilbud og skole. Indkøb, læge, apotek og andre fornødenheder kan ydermere lokaliseres en kilometer fra adressen, og så ligger stoppestedet få hundrede meter nede ad vejen, hvorfra I hurtigt kommer til f.eks. Måløv og videre med S-toget til København.

Huset har en super god planløsning men trænger til en opdatering 

4Antal rum
1974Byggeår
2Antal toiletter
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.140 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,283 / 20.127 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christina Midtgaard
home Smørum

Partner & Ejendomsmægler, MDE

chrism@home.dk

36 14 10 46

36 14 10 46