Valstedgårdvej 25, 9240 Nibe

849 m2 helårsgrund

Kontant 395.000 kr.

UNIK BYGGEGRUND MED FANTASTISK UDSIGT TIL LIMFJORDEN


I NATURSKØNT OMRÅDE I TÆT AFSTAND TIL NIBE & AALBORG

Går du med drømmen om at bygge dit eget hus? Så er det nu, du skal gribe chancen!

Vi udbyder nu 7 fantastiske udsigtsgrunde i naturskønne omgivelser kun et stenkast fra Limfjorden.

Byggegrundene har allesammen en god størrelse og du vil med garanti kunne få opfyldt ønskerne til dit drømmehus her. Få hundrede meter fra jorden ligger vandet og du vil i ro og mag kunne nyde den fantastiske udsigt hver eneste dag.

Valstedgårdvej er en nyere udstykning med fine adgangsforhold og der er allerede bygget flere flotte ejendomme. Vejen er derfor meget veletableret med bl.a. grundejerforening og asfalteret vej.

Alle grunde udbydes inklusiv tilslutningsafgift til el, vand og kloak. Som køber kan du selvstændigt vælge, hvilken opvarmningsform du ønsker i lige præcis din ejendom.

Grundene ligger i byen Valsted, som er en hyggelig by i meget tæt kontakt med naturen. Limfjorden ligger som nævnt få hunderede meter fra byen og naturområderne omkring Valsted & Sebbersund er mange. Én af landet flotteste golfbaner ligger desuden få kilomter væk.

Byen har egen skole som også indeholder vuggestue og børnehave. Fra Valsted er der blot 5 minutters kørsel til centrum af Nibe som har et væld af indkøbsmuligheder og specialforretninger. Aalborg nås på ca. 25 minutter og der er gode busforbindelser i denne retning.

Går du med en byggedrøm i maven? Så kontakt os allerede nu og hør mere om disse naturskønne grunde, som med sikkerhed kan danne rammen om dit fremtidige drømmehus!

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

431 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,685 / 2.079 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Monberg
home Nibe

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

krmon@home.dk

96 71 62 62

96 71 62 62