Mariehøj 3, 6310 Broager

932 m2 helårsgrund

Kontant 296.100 kr.

Velkommen til Mariehøj - Attraktiv udstykning i Broager


250 meter til skolen. Naturskønt tæt på vandet.

Skole og by tæt på - Udsigt til Flensborg Fjord og den smukkeste natur lige udenfor døren.
Udstykningen består af 25 fuldt byggemodnede helårs byggegrunde, og er beliggende i den sydlige ende af Broager by tæt op af den smukkeste natur med bakkede marker ned til Broagervig. Udstykningen støder op til Brombjerg og Nejsled, to populære og fuldt udbyggede boligområder fra slutningen af 90érne og 00érne. Her bor der masser af børnefamilier, der har glæde af de smukke omgivelser, nærheden til vandet og byen og ikke mindst nærheden til Broager Skole, Mariegården (SFO), Børnehaven Himmelblå og Broager Børnehave i Vestergade.
Mariehøj udstykningen ligger i et kuperet terræn med udsigt over åbne vidder med Flensborg Fjord i baggrunden. De 25 grunde fordeler sig omkring en blind stamvej med fortov og tre blinde boligveje med fortov. Mariehøj er tidligere landbrugsjord, og grænser mod vest op til villakvarteret Brombjerg og Broagervigvej, hvorfra der er indkørsel til boligområdet. Området afgrænses mod nord af et grønt område og Nejsled med forskelligartet bebyggelse. Mod øst er der parcelhuse og her ligger Mariegården (SFO). Mod syd vil der fortsat være landbrugsjord. De enkelte grunde i området sikres udsigt gennem tre gennemgående udsigtskiler til Flensborg Fjord og den omkringliggende natur. Der er udlagt arealer til grønne områder mod vest op af Broagervigvej og mod syd, hvor det grønne område skal sikre en naturlig afgrænsning til naturen og det åbne land. Grundene overtages byggemodnet og uden byggepligt. Lokalplanen for området giver mulighed for stor fleksibilitet og muligheder for at bygge individuelle boliger helt efter egen smag.
Broager ligger naturskønt mellem skov og vand, og har igennem årtier været et efterspurgt boligområde. Her kombineres de naturskønne omgivelser med gode, sunde interesser, en velrenommeret folkeskole med overbygning, et ambitiøst idrætsliv, bibliotek, indkøbsmuligheder og kort afstand til områdets kulturhovedstad Sønderborg med cykelsti og gode busforbindelser.
Bestil en fremvisning sammen med udførligt salgsmateriale af grundene og hør mere om denne helt unikke udstykning. Kontakt ejendomsmægler Henning Brock på 20 44 94 91 eller hbrock@home.dk.
Du er også meget velkommen til selv at kigge forbi udstykningen og nyde stedets atmosfære, mens du overvejer, hvilken grund der skal være din.
Har du en bolig du ønsker vurderet i forbindelse med et evt. køb af byggerund, så tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

296.100 kr.

Ejerudgift pr. måned

891 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,015 / 1.556 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henning Brock
home Broager

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hbrock@home.dk

74441698

74441698